Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 dec, 2017

Sverige – Danmark: Streama kvartsfinal i handbolls-VM för damer

Efter att Sverige, som förväntat tog sig vidare från sin grupp, så väntar nu finalspel. I den kvartsfinal som nu väntar det svenska landslaget så har vi ett hett grannmöte mellan Sverige och Danmark.

Som vanligt när det handlar om viktiga matcher som intresserar oss svenskar, så kommer vi hjälpa dig med live stream. Detta är till för dig som vill streama Sverige – Danmark i handbolls-VM för damer.

Läs våra tips, och klicka dig sedan vidare till den sida som väljer att streama matcher från handbolls-VM för damer 2017. Vi tror helt klart att en Danmark – Sverige live stream är perfekt lösning för dig som vill se handboll live på nätet.

Uppdatering: Sverige vann sin match mot Danmark & är vidare mot semifinal.

 • Matchstart: Den 12/12, kl. 17:30
 • Matchtyp: Kvartsfinal i handbolls-VM för damer
 • Arena: Arena Leipzig, Tyskland
 • Live stream: bet365
 • TV: Kanal 5

Se även: Sverige – Danmark live stream i fotboll

Se Sverige – Danmark live stream

Det bästa du kan göra för att se kvartsfinalen mellan Danmark – Sverige är just via live streaming online. Det är ett knep som du kan använda dig av, oavsett om du vill se damernas handbolls-VM på din mobil, TV eller dator.

Att kolla på Sverige – Danmark i dam-VM i handboll är heller inte dyrt. Vi kan heller inte säga att det är att streama Sverige – Danmark. Inne hos bet365 så kommer nämligen själva Sverige – Danmark live stream vara . Däremot så krävs det att du har ett spelkonto som du även laddat på med pengar. På så vis är det inte helt .

Det är däremot det billigaste knepet för att kunna se när det svenska damlandslaget i handboll ska gå en kamp mot Danmark.

Det är inte bara bet365 som kommer erbjuda dig att streama Sverige – Danmark i kvartsfinalen i handbolls-VM. Det kommer även vara möjligt att använda sig av Eurosport Player. Där kommer alla som har ett konto med premium kunna se matchen live på nätet.

Kvartsfinalen kommer även att sändas via TV. För att veta vart Sverige – Danmark sänds så kan du naturligtvis förlita dig på oss. Vi kan nämligen meddela att det är Kanal 5 som kommer att sända matchen direktsänt på TV.

Se till att du är redo för att kunna streama Sverige – Danmark i kvartsfinalen i handbolls-VM för damer. Nedanför ger vi dig de punkter som hjälper dig att direkt få tillgång till sändningen online.

 • Gå till bet365
 • Logga in eller skapa nytt konto
 • Sätt in minst 50 kr
 • Se Sverige – Danmark via live streaming

Läs mer om hur du kan streama matcher i handbolls-VM 2017 för damer.

De pengar du sätter in på ditt spelkonto för att låsa upp all live streaming hos bet365 kommer inte försvinna när du ska streama sport. Istället så kan du använda dina pengar för att spela på odds.

dam vm i handboll 2017

Odds & speltips

Inför denna match så hålls Sverige som favoriter att vinna över Danmark i kvartsifinalen. Kollar vi till oddsen så ser vi att Sverige är ganska klara favoriter att vinna matchen.

Vi tror däremot inte att det kommer bli speciellt enkelt. Trots att man lyckades piska vår andra granne i väst i senaste matchen, så är förutsättningarna lite annorlunda nu. Nu är inte bara Sverige tvingade att vinna. Även Danmark vill gärna lägga vantarna på segern som tar de vidare till en eventuell semifinal.

Trots lite halvdålig magkänsla så kommer vårt speltips ligga på en svensk seger. Hur de exakta oddsen ser ut inför matchen kan du se här nedanför.

 • Sverige vinner matchen: 1.48
 • Oavgjort efter fulltid: 8.50
 • Danmark vinner matchen: 2.55

Oddsen är hämtade från: bet365

Notera gärna att dessa odds är hämtade den 12 december, kl. 10:05. Dessa odds kan med andra ord ändras inför matchstarten, och du ska lägga ditt spel.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1249 Artiklar