Streama Sverige – Tjeckien: Se live stream & TV (17/1)

January 26th 2018, Zagreb, Croatia; European Mens Handball Championship, Denmark versus Sweden;Andrea Palicka (Sweden) in action

Sverige spelar sista matchen i gruppspelet av handbolls EM 2022. Motståndet är mot Tjeckien. Titta in här för att hitta en Sverige – Tjeckien stream eller hur du sänder på TV.

Sverige måste vinna mot Tjeckien för att ta sig vidare till mellanrundan av EM i handboll. Därför är det första måste-matchen för det svenska landslaget.

I denna artikel så kan du läsa kring hur du kan streama Sverige – Tjeckien online. Vi hjälper dig även med att hitta en kanal som visar Sverige – Tjeckien på TV.

Streama Tjeckien - Sverige (Handbolls EM 2022)

Se alla matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Tjeckien, Handbolls EM 2022 (Grupp E)
Matchstart: Den 17/1, kl. 20:30
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (1.16 hos Unibet)

Sverige – Tjeckien stream

Det är möjligt att streama Sverige – Tjeckien i handbolls EM 2022 hos både Bet365 och Viaplay. Dessa båda sidor kommer att ha live streaming – men fungerar på lite olika vis.

Hos Bet365 så kan du skapa ett konto och sätta in minst 50 kr. Det är vad som krävs för att kunna ta del av alla handbolls EM stream under 2022. Dina pengar kommer inte dras när du sedan tittar på Sverige – Tjeckien live stream. Du kan istället välja att spela på odds under handbolls EM med din insättning.

Om du hellre vill se Sverige – Tjeckien stream med Viaplay så fungerar det lika bra. Där behöver du först registrera ett gratis konto. Det kommer tyvärr inte vara möjligt att streama Sverige – Tjeckien gratis. Det krävs nämligen att du väljer ett abonnemang. Du kan läsa mer om utbud och priser hos Viaplay.

Vi rekommenderar dig som vill spela på odds inför matchen att sända med hjälp av Bet365. Du kan läsa mer exakt om hur du kan se matchen med hjälp av Bet365 Sverige. Du hittar allt som krävs att göra här nedan.

  • Ta dig till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr
  • Gå till alla live streams
  • Titta på Tjeckien – Sverige online

Se matchen på TV

Matchen mellan Sverige – Tjeckien kommer att visas på TV. Den kanal som kommer att sända matchen är TV6. Denna kanal ingår i många kanalpaket – vilket gör att många i Sverige kan se avgörandet i gruppspelet.

Sändning inför Tjeckien – Sverige på TV kommer starta i god tid inför matchstarten. Där kommer en studio att titta närmare på förutsättningarna och ge analyser kring handbolls EM.

Under handbolls EM 2022 så kommer vi även få sällskap av svenska kommentatorer under sändningarna. Det är inga mindre än den mycket omtyckta handbollsduon Robert Perlskog och Cleas Hellberg som kommenterar Sverige – Tjecken den 18/1.

 

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog och Cleas Hellberg
  • HD: Ja
Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Se alla medaljhopp vi har i den svenska truppen till Vinter OS 2022. Sverige har stora chanser att ta OS-medaljer i många olika grenar.
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Se match från handbolls EM 2022 mellan Sverige - Ryssland via live streaming online. Vi tipsar gratis om sida på nätet eller TV kanal som sänder! …
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Kolla in utbudet av matcher och odds bland de bästa matcherna inom ishockey under v.3.
17 januari, 2022 | David Wollner

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.