Streama Sverige - Spanien: Se live stream & TV (30/1) - EM Final

Det svenska landslaget har tagit sig till final i handbolls EM 2022. I finalen kommer Sverige möta Spanien i en kamp om EM-guldet. Titta på Sverige – Spanien stream under den 30/1. Här hittar du info för att streama matchen online eller sända på TV. 

Det var efter att Sverige vann mot Frankrike som det stod klart att vi har en final i handbolls EM att se fram emot. Nu väntar ytterligare en tuff match mot Spanien – som Sverige förlorade mot i gruppspelet med 32-28. En match vi inte kommer få något gratis.

Vi tror många runt om i hela världen kommer vilja se Sverige – Spanien live stream från finalen handbolls EM 2022. Det finns idag flera sidor som du kan välja mellan för att streama Sverige – Spanien.

Uppdatering: Sverige vann mästerskapet. Nu kan de försvara sin mästartitel under VM 2023. Vi har guider för att kunna streama handbolls VM eller varför inte spela på handbolls VM 2023 odds.

Se Sverige - Spanien hos Unibet (Final, Handbolls EM)

Unibet TV har rättigheter att visa matchen

> Streama matchen

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Spanien (Final, EM i handboll)
När: Söndagen den 30/1, kl. 18:00
Vart: Budapest, Ungern
Live stream: Unibet TV & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (2.08 hos Bet365)

Sverige – Spanien stream (Final, EM i handboll)

Du kan välja mellan flera olika sidor för att se Spanien – Sverige stream online. Matchen kommer att sändas hos bl.a. Unibet TV och hos Viaplay. Båda dessa sidor har rättigheter att sända EM-finalen i handboll på nätet.

Hos Unibet TV så har man visat alla Sveriges matcher under handbolls EM. Det blir inga ändringar nu när Sverige står inför en final mot Spanien.

Vi kan helt klart rekommendera att sända Sverige . Spanien live stream hos Unibet. Speciellt om du planerar att även spela på odds inför matchstart. Där kommer alla som spelar för minst 50 kr att få tillgång till alla handboll streams. Din live streaming är gratis – så vidare du har pengar på ditt spelkonto. Det går även att hämta en bonus på odds vid din första insättning. Läs gärna mer info i vår Unibet recension med odds & live stream.

Det kommer även vara möjligt att se Sverige – Spanien stream hos Viaplay. Denna typ av live streaming kommer vara av högre kvalité av både ljud och bild. Sedan kommer det finnas experter som skapar en längre sändning med analyser och intervjuer. Det är dessvärre inte gratis att streama Sverige – Spanien hos Viaplay. Där krävs ett konto och abonnemang.

Nedanför har vi tagit fram steg för att se Spanien – Sverige i final av handbolls EM på nätet. Vi har valt att rekommendera Unibet TV inför matchen.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Sätt in minst 50 kr att spela odds med
  4. Klicka in till alla live streams
  5. Se Sverige – Spanien (final, handbolls EM 2020)

Vill du läsa mer om hur man kan sända handbolls EM online & på TV så har vi en guide. Där kan du hitta mer info om så krävs.

Se matchen på TV

Om du hellre önskar att titta på Sverige – Spanien på TV så kommer en kanal att visa finalen. Den kanal som kommer sända matchen är TV6.

Där kommer du att kunna ta del av samma typ av sändning som hos Viaplay. Det innebär att det kommer vara svenska kommentatorer i form av Robert Perlskog och Cleas Hellgren som leder oss igenom denna rysare. Utöver svenska kommentatorer under matchen så finns även en expertstudio. Där kommer de att gå igenom matchen förutsättningar och dela med sig av deras analys. Mycket intressant!

Sändning kommer att starta en i god tid inför matchstarten. Det blir nästan en helkväll med handboll hos TV6.

Har du idag inte tillgång till denna TV-kanal – så rekommenderas du att kontakta din operatör. De kan säkert hjälpa dig med att skaffa rätt kanal som sänder Sverige – Spanien på TV.

 

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja, Cleas Hellgren och Robert Perlskog
  • HD: Ja

Inför finalen

Sveriges landslg sprudlar av självförtroende efter att ganska tydligt slagit Frankrike. Laget hade ledning med tre bollar i halvtid. Vilket höll sig hela vägen till matchens slut.

Stort tack för finalplatsen ska gå till Andreas Palicka och Jim Gottfridsson. Målvakten Palicka blev omskriven i hela europa efter sin monstermatch mot Frankrike. Nu krävs det att 35-åringen gör en grym match mot Spanien.

Jim Gottfridsson hyllas även han. Han går fram i avgörande lägen och stänker ofta bollen i nätmaskorna. När han inte gör det – så spelar han fram lagkamrater med mästerliga passningar.

Inför finalmatchen mot Spanien blir det inte lätt. Deras långa spelare Maquida visar stor form i både försvars- och anfallsspel. Lägg då till att de har två världsmålvakter mellan stolparna.

Det är ännu oklart vilka svenska spelare som kommer att missa matchen. Hampus Wanne och Niclas Ekberg tvingades bort mot Frankrike pga corona. Det är inte uteslutet att de inte finns med i finalen mot Spanien.

 

 

 

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson

Jimmie.Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.