Streama Sverige – Spanien: Se live stream & TV (15/1)

Den 15/1 så kommer Sverige att spela match i handbolls EM 2022 mot Spanien. Här visar vi hur du kan se Sverige – Spanien stream eller hur du sänder matchen på TV.

Sverige inledde handbolls EM med en bekväm vinst mot Bosnien Hercegovina. Nu väntar nästa motståndare. Spanien är på förhand det farligaste hotet för Sveriges handbollslandslag i gruppspelet.

Missa inte denna vikitga match. Streama Sverige – Spanien online med vår hjälp. Eller hitta en kanal som visar Sverige – Spanien på TV.

Streama Sverige - Spanien!

Se alla matcher från Handbolls EM 2022 hos Bet365

> Streama här

Vad: Spanien – Sverige, Handbolls EM 2022
När: Den 15/1, kl. 20:30
Vart: Bratislava, Slovakien
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (1.64 hos Unibet)

Spanien – Sverige stream

Du kan streama Spanien – Sverige i handbolls EM hos Bet365 och Viaplay. Båda dessa sidor har rättigheter för att visa alla matcher från handbolls EM 2022.

Hos Bet365 så kommer du att kunna se handbolls EM genom att skapa ett konto. Det är helt gratis att registrera dig på Bet365. För att få tillgång till Sverige – Spanien live stream online så krävs en insättning. Du behöver ha minst 50 kr på ditt saldo – eller spelat på odds inför matchen för att kunna streama via dator och mobil.

Hos Viaplay så kommer du att se Sverige – Spanien stream med hjälp av ett abonnemang. Det finns lite olika paket med live streaming du kan välja mellan. Du hittar dina alternativ och info kring hur du kan streama Spanien – Sverige online hos Viaplay.

Vi tycker båda dessa sidor är bra alternativ för att EM i handboll. Skulle du vilja spela på odds i handbolls EM så är Bet365 live streams som gör att du kan både använda dig av live streaming och betting på samma sida. Det tycker vi gör det smidigt och enkelt!

Du sätter igång med alla dina handboll EM TV & streams genom att skapa ett konto. Du kan läsa nedan hur du gör på enklast vis.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Sätt in minst 50 kr att använda på odds
  4. Gå till alla live streams
  5. Se Sverige – Spanien online

Se på TV

Många förväntas hellre vilja kunna sända Sverige – Spanien på TV. Den kanal som visar alla Sveriges matcher i handbolls EM är TV6.

Hos TV6 så kommer du att kunna ta del av samma sändning som hos Viaplay. Där kommer det att ingå en studio och svenska experter som snackar upp förutsättningarna. Under matchen kommer det självklart att vara sällskap av handbollsduon Robert Perlskog och Claes Hellgren. Mycket underhållande under Sveriges matcher!

Sändningen inför Sverige – Spanien på TV kommer att starta en god tid före matchen. Ungefär en halvtimme innan matchstart så kommer studion finnas med oss.

 

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 minuter inför matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog & Cleas Hellgren
  • HD: Ja
Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Se alla medaljhopp vi har i den svenska truppen till Vinter OS 2022. Sverige har stora chanser att ta OS-medaljer i många olika grenar.
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Se match från handbolls EM 2022 mellan Sverige - Ryssland via live streaming online. Vi tipsar gratis om sida på nätet eller TV kanal som sänder! …
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Kolla in utbudet av matcher och odds bland de bästa matcherna inom ishockey under v.3.
17 januari, 2022 | David Wollner

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.