Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 jan, 2020

Streama Sverige – Schweiz: Se matchen via live stream

Idag den 10 januari får vi se Sverige – Schweiz i handbolls-EM. Vi visar hur du gör för att hitta din live stream till matchen.

Många kommer att vilja titta när det är dags för vårt svenska herrlandslag att spela sin första match i handbolls-EM 2020. I den här artikeln kan ni se hur ni gör för att streama Sverige – Schweiz, och på så sätt titta på matchen online.

Vi redogör även för vilken kanal som sänder handbollsmatchen på TV. Scrolla och läs vidare för att kolla in hur ni kan se och följa matchen och mästerskapet live!

Vill du titta på Sverige – Schweiz (handbolls-EM)? Gör det på Bet365!

Streama herr-EM i handboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Schweiz online

Det är enkelt att titta på Sverige – Schweiz live på nätet, och sändningen av matchen är bara några få steg härifrån. Sidan vi rekommenderar dig att besöka för att streama handboll är bet365.com. De förser dig nämligen med sändningar från alla matcher i mästerskapet.

För att titta på matchen behöver du skapa ett konto på bet365 och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp livesändningar till matcherna som finns tillgängliga att se, däribland din Sverige – Schweiz live stream.

Det går att titta på matchen direkt från vilken plattform du vill. Se EM-premiären i handboll från dator, surfplatta eller mobil.

Den lilla nackdelen med att streama Sverige – Schweiz på Bet365 är att där vanligtvis inte finns några kommentatorer. Men handboll är en så pass snabb och händelserik sport att den allt som oftast är rolig att titta på ändå.

  • 1. Gå till Bet365:s hemsida
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige – Schweiz via live stream!

På söndag spelar Sverige sin andra match i handbolls-EM. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Sverige – Slovenien live (handboll).

Titta på Sverige – Schweiz på TV

Matchen visas även i TV. Kanalen som sänder Sverige – Schweiz är TV6, så om du har den i ditt utbud är det bara att koppla av i TV-soffan och njuta av att se handboll av högsta kvalitet.

Det visas handboll i TV6 ända från klockan 17:30 idag. Först visas matchen mellan Slovenien och Polen, Sveriges övriga gruppmotståndare, och från 19:45 skiftar fullt fokus till Sveriges match. Handbollssändningarna pågår ända fram till 23:00 på kvällen, då TV-teamet rundar av. Men fram till dess kan du njuta av att se försnack, match, analyser, höjdpunkter och eftersnack.

Om det råkar vara så att du saknar TV6 men ändå vill se matchen på TV så finns det faktiskt en bra lösning. Dra igång din Sverige – Schweiz live stream från Bet365 på din dator och koppla datorn till TV-skärmen med en HDMI-kabel. Då överförs bilden från datorn till TV:n!

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 19:45
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Spelplatsen för denna match är Scandinavium i Göteborg, vilket är arenan som står för samtliga matcher i vår grupp, Grupp F. Tidigare under dagen möts Slovenien och gruppens förväntade slagpåsar, Polen, och den matchen kan ni också se på Bet365 på internet eller på TV6 på TV.

Klockan 20:30 är det dags för Sverige – Schweiz att kastas igång. Sverige är gruppens storfavoriter medan Schweiz är tippade att komma trea, strax bakom Slovenien och men före Polen.

Sverige saknar under hela mästerskapet ett par tunga namn i form av Kim Andersson (tackat nej) och Mattias Zachrisson (skadad).

Svensk seger?

Sverige är onekligen stora favoriter att vinna den här matchen. Oddset på svensk seger står i 1.075, medan du får 8.50 gånger pengarna om du lägger dina kort på Schweiz. Bet365 förutspår att Sverige vinner matchen med 5-6 mål, och vi skulle nästan förutspå att det blir en ännu större seger än så.

Den stora utmaningen för svensk del vad gäller gruppspelet är Slovenien, som vi möter på söndag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar