Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 jan, 2018

Streama handboll

Handboll

En sport som är väldigt populär i Sverige är handboll. Det märks när många vill streama handboll från Elitserien eller när Sveriges landslag spelar.

Vi kan självklart ge dig tips om vart du kan se matcher som spelas inom handbollen. Detta oavsett om du är intresserad av när svenska landslaget spelar mästerskap, eller om är mer intresserad av Elitserien, eller andra internationella ligor.

Det är ganska naturligt att intresset för att kunna streama handboll online ökar när det spelas matcher i handbolls VM eller EM. Inte minst om vi tycker oss se framgångar från landslaget som spelar. Se till att läsa mer om hur du kan börja se handboll live på nätet redan nu. Här nedanför hjälper vi dig med all den info som du behöver.

Liga/mästerskap Streamsida
Handbollsligan CMore
Handbollsligan Bet365 (Endast tillgänglig utanför Sverige)
Handbolls EM & VM Bet365 & Viaplay
Champions League Viaplay
Handball-Bundesliga (Tyskland) Bet365
Liga ASOBAL (Spanien) Bet365

 

Handboll live streams

Att använda sig av live streaming för att se de handbollsmatcher du vill se är smart. Det är ett knep som ger dig tillgång till att sända handboll på din mobil, dator, surfplatta eller TV.

En sajt som gör just detta är bet365. Sedan några år tillbaka så har vi kunna streama massor av intressant sport i Sverige. Bland utbudet så hittar vi mycket sport att se, där bland annat handboll ingår. Där behöver du endast spela med 50 kronor eller mer på odds för att sedan låsa upp alla handboll streams som finns på deras sajt.

Utbudet som finns inne hos bet365 är absolut inte illa. Förutom handboll streams från större ligor i Spanien och Tyskland så kommer de följa upp sändningar från EM och VM.

Sänd live från handbollsligan i Sverige

I Sverige har vi en ganska stor handbollsliga i jämfört med många andra länder. Många skulle nog påstå att sporten är väldigt välmående i Sverige. Flera av lagen som tar plats i handbollsligan eller Elitserien som den tidigare kallas kan spela på en internationell nivå. Det visade inte minst IFK Kristianstad när de förra året tog sig till Champions League.

När det kommer till att streama handbollsligan online så finns den en tjänst som hjälper dig. Som så många andra gånger när det gäller sport från Sverige så är det CMore du bör ta hjälp av. Inne hos Cmore samlar de nämligen de bästa från våra inhemska ligor. Vilket innebär att streamingsidan ger dig tillgång till fotboll från Allsvenskan och Superettan. Hockey från SHL och HockeyAllsvenskan. Speedway från Elitserien, och handboll från handbollsligan.

Vi rekommenderar helt klart dig att skaffa ett konto inne hos Cmore om du inte vill se matcher inom handbollsligan via live streams. Cmore kommer kräva att du har ett abonnemang för att låsa upp alla handboll streams som de erbjuder för dig.

EM & VM

Vi känner till att intresset för handboll i Sverige är väldigt stort, speciellet under större turneringar. Därför är det ingen överraskning att en del tjänster har köpt upp rättigheterna att streama handbolls VM eller EM.

Vanligtvis så är det Cmore eller Dplay som sänder handlboll direktsänt. Det är därför inne hos Cmore som du bör vara kund om du ska få tillgång till alla handboll live streams på din dator.

Det är inte riktigt säkert att det är bara TV4 och Cmore som kommer att visa matcher från VM och EM i handboll. Varje år så kan fler aktörer vara med för att upphandla om rättigheter att visa VM och EM.

Andra ligor i Europa

Om du nu skulle vara intresserad av annan handboll från stora ligor i Europa så kan du nå live streams inne hos en av våra bookmakers. I vissa fall så kan du titta på handboll om du är medlem inne hos en bettingsida.

Inne hos t.ex. Unibet och bet365 så kommer du att nå dessa handboll streams. Själva sändningen kommer inte att kosta dig något att starta. Däremot så behöver du som medlem ha pengar på ditt spelkonto. Detta för att visa din betting/streamingsida att du är en aktiv spelare som har av avsikt att spela på odds samtidigt som du streamar handboll live.

Bland den handboll som du kan streama inne hos bet365 eller Unibet ingår ligor och turneringar så som:

  • Champions League
  • EM-kval
  • EM
  • VM
  • Diverse ligor från damhandboll

Svenska handbollslandslaget

När det kommer till det svenska landslaget inom handboll så kommer det finnas lite olika knep för att streama matcher live på nätet. Det kommer främst beror på under vilka sammanhang som Sverige kommer att spela matcherna i.

Det kommer finnas en lång olika turneringar eller kval som Sverige spelar i. Det finns som vi tidigare nämnt både VM och EM som Sverige oftast kvalificerar sig till. Det spelas även kval till dessa turneringar som du kan streama på nätet.

Utöver dessa olika typer av matcher så spelas det även träningsmatcher varje år som de svenska landslaget tar sig igenom. Även dessa matcher brukar det finnas direktsändingar att tillgå.

Det är alltid bra att följa med på Sportal om du behöver hjälp med att hitta de live streams med Sveriges landslag inom handboll som du söker efter. Vi uppdaterar nämligen regelbundet med vart på nätet du hitta sändningar av den sport som tilltalar oss svenskar allra mest.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1249 Artiklar