Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 dec, 2019

Streama Sverige – Rumänien: Titta på TV & live stream

Läs om hur ni gör för att streama Sverige – Rumänien i damernas handbolls-VM. Nationerna möts i mellanrundan, och vi visar hur ni hittar er live stream till matchen.

Sverige spelar handbolls-VM för damer, i mellanrundan. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Sverige – Rumänien i dam-VM i handboll. Matchen visas online, och du kan se den på Bet365!

Vi tar dig igenom möjligheterna att se handbollsmatchen, steg för steg. Se hur du gör för att hitta din Sverige – Rumänien live stream, och titta på matchen online på nätet.

Vill du titta på Sverige – Rumänien? Gör det på Bet365!

Streama handbolls-VM för damer på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Rumänien

Vill ni titta på Sverige – Rumänien i handbolls-VM? Matchen sänds på Bet365! Skapa ditt konto på sidan, gör en insättning och se matchen online.

Det är faktiskt precis så enkelt. Du går in på bet365:s hemsida, skapar ett konto och gör sedan en insättning på minst 50 kronor. Då har du gått igenom alla steg som krävs för att se din Sverige – Rumänien live stream från VM i handboll för damer.

Så länge du har minst en krona på kontot kan du ta del av alla Bet365:s live streams av handboll och annan sport. Insättningsgränsen är dock 50 kronor, därav måste du sätta in just 50 kronor först. Men om du vill kan du ta ut dina pengar så fort matchen är slut igen, eller så väntar du tills efter mästerskapet så att du kan streama alla matcher från handbolls-VM först.

Det går att ha igång din Sverige – Rumänien live stream från vilken plattform som helst.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto & gör en insättning på 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige – Rumänien live stream!

Titta på Sverige – Rumänien på TV

Naturligtvis går det även att titta på Sverige – Rumänien på TV, om du föredrar att se matchen på det sättet. Kanalen som står för sändningen av matchen är TV6, och där kan du alltså se när de svenska handbollsdamerna försöker utmanövrera rumänerna.

Matchen börjar 12:30, men redan 9:30 drar kanalen igång sin sändning av handbolls-VM för dagen. Det snackas upp, visas höjdpunkter och matcher. Klockan 12:30 är det som sagt dags för Sverige att spela, och sedan snackas det ned.

Du som valt att streama Sverige – Rumänien kan också koppla din livesändning från den enhet du har igång matchen på till din TV.

  • Kanal: TV6
  • Start: 12:30

Inför matchen

Sverige inledde dam-VM väldigt starkt, och vann sina fyra första matcher. Sedan har motståndet trappats upp och resultaten dalat. I gruppfinalen mot Ryssland åkte Sverige på storförlust, 30-22, och i första matchen av mellanrundan var man nära att förlora igen. Då mötte man Spanien, låg länge under med flera mål men hämtade sedan upp till att säkra ett oavgjort resultat.

Sverige måste komma topp två i gruppen för att kvalificera sig för semifinal. Då är det bäst att vi vinner mot Rumänien, och även mot Montenegro i den avslutande matchen i rundan. Vi måste dock förlita oss på att Ryssland och Spanien tappar flera poäng på eget håll. Eftersom Sverige mötte Japan och Ryssland i gruppspelet gick Sverige in till mellanrundan med två spelade matcher och två poäng (en seger, en förlust).

Pos Team Matcher Vinster Oavgjorda Förluster Målskillnad Poäng
1 Ryssland 3 3 0 0 +27 6
2 Spanien 3 2 1 0 +16 5
3 Montenegro 3 2 0 1 +4 4
4 Sverige 3 1 1 1 +0 3
5 Japan 3 0 0 3 -22 0
6 Rumänien 3 0 0 3 -25 0

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar