Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (Handboll) - 21/1

I handbolls EM 2022 kommer Sverige spela mot Polen i mellanrundan. Här kan du ta hjälp för att se Sverige – Polen stream eller på TV. Vi tipsar om hur du tittar på matcher i handbolls EM 2022.

Sverige besegrade Ryssland – och förbättrade sina positioner inför avgörandet av mellanrunda (grupp 2). En vinst mot Polen skulle vara otroligt viktigt för att fortsätta resan.

Det kommer vara möjligt att streama Sverige – Polen hos flera olika sidor på nätet. Här tipsar vi om de som vi tycker är bästa för att sända matcher från handbolls EM.

Streama Sverige - Polen i handbolls EM

Se alla matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Polen, handbolls EM 2022 – mellanrunda
När: Den 21/1, kl. 18:00
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Över 57,5 mål i matchen (1.95 hos Betsson)

Sverige – Polen stream

Du kan streama Sverige – Polen på nätet med hjälp av Bet365 eller Viaplay. Båda sidor har rättigheter att visa samtliga matcher från handbolls EM 2022.

Du kan själv välja vilken av dessa sidor du föredrar för att se Sverige – Polen live stream. Vi kan rekommendera Bet365 för dig som vill ha live streaming som är så nära gratis man kan komma. För dig som istället prioriterar en bra sändning i HD och med svenska kommentatorer – så är det istället Viaplay som gäller.

En stor fördel med Bet365 är att du behöver endast en sida för att både se Sverige – Polen stream och spela på odds under matchen. Det är nämligen en sida som länge kombinerat betting och live streaming på samma sida. Det händer ganska ofta att Bet365 får rättigheter att visa stora turnering som t.ex. handbolls EM 2022.

Viaplay ger dig chansen att titta på Sverige – Polen i EM i handboll på ett något mer professionellt vis. Där kan du få mycket mer ut av sändning än hos t.ex. en bettingsida på nätet. Du kan ta del av många analyser och höra vad experter har att säga om Sveriges landslag.

Här nedanför ger vi dig all info som krävs för att se Sverige – Polen stream i handbolls EM med Bet365.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett nytt konto
  3. Sätt in minst 50 kr att spela odds för
  4. Ta dig till alla live streams
  5. Se Sverige – Polen stream från handbolls EM

Du kan även läsa mer kring hur du kan streama Sverige – Polen i mellanrundan för handbolls EM.

Hur ser jag matchen på TV?

Den kanal som kommer att visa Sverige – Polen på TV är TV6. Denna kanal kommer visa alla matcher som spelas av Sveriges landslag under EM 2022.

Att sända Sverige – Polen på TV är det många svenskar som planerar att göra. Många har idag tillgång till TV6 i sitt kanalutbud. Det innebär att många kommer bara kunna starta sin TV för att sedan kunna titta på Sverige – Polen live.

Sändningen hos TV6 kommer att vara densamma som erbjuds hos Viaplay. Enda skillnaden är att det kommer vara vissa reklamavbrott om du ser Sverige – Polen på TV. Du kan läsa en längre guide för att se handbolls EM på TV & live streaming. Där hittar du allt som krävs för att kunna se matcherna online.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före matchstart
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog och Claes Hellgren

Andra nyheter

Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Mellanrundan i Handbolls EM 2022 – Sveriges matcher
Mellanrundan i Handbolls EM 2022 – Sveriges matcher
Se tabell med lagen som spelar i mellanrundan för Handbolls EM 2022. Vi kollar in grupperna och Sveriges matcher som ska spelas.
20 januari, 2022 | Jimmie Nyman

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.