Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 dec, 2019

Streama Sverige – Argentina live: Se handboll för damer 5/12

Sverige tar sig an Argentina i lagens fjärde match i handbolls-VM för damer. Om du vill streama Sverige – Argentina har du kommit helt rätt, då den här texten går igenom var du hittar live stream och TV-sändning till matchen.

Handbolls-VM för damer i Japan har startat, till alla handbollsälskares glädje. Som vanligt är Sverige en av favoriterna att gå långt, men för att göra det behöver man först ta sig förbi gruppspelet.

I den andra gruppspelsmatchen får vi se Sverige – Argentina, då lagen möts. För dig som vill titta på matchen direkt via live stream, ska du definitivt läsa vår artikel. Vi ger dig information om såväl live streaming som TV.

Vill du streama Sverige – Argentina? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sverige – Argentina live!

► Spela & streama nu

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Sverige – Argentina, Grupp D, handbolls-VM
  • Datum & tid: Torsdag 5 december, 12:30
  • Plats: Kumamotoregionen, Japan
  • Stream: Bet365

Streama Sverige – Argentina live

Om du önskar att streama Sverige – Argentina i damhandbolll live på nätet är det Bet365 du ska titta på. Där kan du se matchen så länge du har gjort en liten insättning på ditt Bet365-konto. Du betalar alltså inte, du sätter bara in pengar som du kan ta ut när du vill. Du måste dock ha åtminstone några öre på ditt spelkonto för att kunna titta på matchen, eller ha lagt ett spel under de senaste 24 timmarna.

Du kan se matchen från valfri plattform. Kolla Sverige – Argentina (damer) med din mobil, laptop eller dator, surfplatta eller Ipad.

Du kan dessutom koppla din sändning till din TV.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Sverige – Argentina live (handboll för damer)!

Titta på Sverige – Argentina på TV

Är du av åsikten att handboll ses bäst på TV? Självklart visas Sverige – Argentina på TV. Den kanal som sänder matchen är TV6, som är en av de kanaler som visar Sveriges matcher i dam-VM i handboll 2019.

Är du utan TV6 kan du istället se matchen på Bet365 eller ordna abonnemang på Viaplay, vilket inte riktigt är gratis utan kostar uppemot 400 kronor per månad.

Med till exempel ett Bet365-konto, där du tittar på matchen från datorn, kan du koppla sändningen till TV med hjälp av en HDMI-kabel.

Inför matchen

Sverige spelar sin fjärde match i handbolls-VM på torsdag mitt på dagen, då man möter Argentina. Dessförinnan ställdes Sverige mot Kongo-Kinshasa, Kina och värdnationen Japan. De svenska handbollsdamerna vann samtliga matcher.

Efter matchen mot Argentina återstår ytterligare en gruppspelsmatch, mot Ryssland, innan det är dags för nästa runda.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar