Streama Spanien - Sverige: Live stream av handbolls-EM

  • Spanien förlorade sin öppningsmatch, och har press på sig att vinna här.
  • Sverige var nära att gå på en plump de också, men lyckades reda ut det och kunde till sist vinna.
  • Denna match från handbolls-EM 2020 för damer spelas i Herning, i Danmark.

 

VadSpanien – Sverige, handbolls-EM för damer
VarHerning, Danmark
NärLördag 5 december, 20:30
Live streamBet365

Vill du titta på Sverige – Tjeckien i handbolls-EM?

Streama dam-EM i handboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På lördag kan de som vill streama Spanien – Sverige, och titta när lagen möts i handbolls-EM för damer. Här visar vi er hur ni gör för att hitta en live stream till matchen.

Streama Spanien – Sverige online

Handbolls-EM för damer har dragit igång, och efter svensk seger i öppningsmatchen är det på lördag dags för tufft motstånd i form av Spanien. I den här artikeln förklarar vi hur man bär sig åt för att streama Spanien – Sverige online på nätet.

Följ våra instruktioner så sitter du snart med en sändning av matchen framför dig. Det går att titta på Spanien – Sverige direktsänt på Bet365, och vi ska visa hur!

Spanien – Sverige live stream

Hur gör man då för att streama Spanien – Sverige live på nätet? Jo, det enda du behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan du se alla matcher från handbolls-EM 2020 för damer. Du kan alltså inne på ditt konto hitta en Spanien – Sverige stream att titta på.

Så länge du har pengar på ditt Bet365-konto – 1 krona räcker men insättningsgränsen är på 50 kronor – kan du ta del av alla Bet365:s live streams. Det finns mycket sport att titta på, och handbolls-EM är bara en liten del av deras utbud. Hur som helst kan du på Bet365 se samtliga matcher från handbolls-EM, utan någon ytterligare kostnad mer än att sätta in 50 kronor på ditt spelkonto.

Vi kan tyvärr inte garantera att du får kommentatorer till din sändning – det varierar. Hur som helst kommer du att kunna se matchen med bild och ljud, och handboll är ofta så pass fartfyllt och spännande att matcherna blir intressanta även utan kommentatorer.

Det går att ha igång din Spanien – Sverige live stream via valfri enhet. Du kan kolla på matchen via mobil, dator eller surfplatta, och har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande går det bra att koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på Spanien – Sverige, dam-EM i handboll, online

Titta på Spanien – Sverige på TV

Den TV-kanal som kommer att visa handbollsmatchen för damer mellan Spanien och Sverige är TV6. Har du den i ditt utbud så sitter du lugnt i båten.

Saknar du TV6 men ändå vill se Spanien – Sverige på TV rekommenderar vi dig att koppla din live stream av matchen från Bet365 till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

  • Kanal: TV6
  • Start: 20:30

Inför matchen

Sverige inledde sitt EM-äventyr med en skakig seger över nederlagstippade Tjeckien. Tjeckien ledde länge matchen men på slutet lyckades Sverige resa sig och vända underläget till seger. Det var tur det, för den vinsten var viktig med tanke på att matchen mot Spanien – och Ryssland därefter – väntas bli betydligt tuffare.

Spanien förlorade sin premiär, med hela nio bollar mot Ryssland.

Tre lag går vidare från varje grupp men man tar med sig poängen in i mellanrundan så därför är varje poäng av värde.

Relaterat

Hockey VM 2021 – Guide: Odds, spelschema & vinnare
Hockey VM 2021 – Guide: Odds, spelschema & vinnare
I denna Hockey VM guide så kan du se spelschema med matcher idag, bästa oddsen för vinnare, speltips & grupper. Allt inför ishockey VM 2021! …
News icon24 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Topp 10: Största namn som värvats till Allsvenskan
Topp 10: Största namn som värvats till Allsvenskan
Värvningen av Marek Hamsik slog ned som en bomb i svensk fotboll. Vilka fler stora namn har värvats in till Allsvenskan genom åren? Kolla in vår topplista! …
News icon12 mars, 2021
Author iconEmil Sandberg
Mello 2021 (Melodifestivalen) – Odds & betting
Mello 2021 (Melodifestivalen) – Odds & betting
Äntligen dags för Melodifestivalen 2021 - tycker kanske inte alla. Här har vi själva försökt att tippa vinnaren som får representera Sverige i Eurovision Song Cont …
News icon11 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman