Streama Danmark - Sverige: Live stream av handbolls-EM

  • Danmark står på två inspelade poäng, när man kliver in i mellanrundan.
  • Sverige har blott en poäng, då man spelat en oavgjord match.
  • Danmark är arrangörslandet och hemmanationen för handbolls-EM 2020.

 

VadDanmark – Sverige, handbolls-EM för damer
VarDanmark
NärFredag 11 december, 20:30
Live streamBet365

Vill du titta på Danmark – Sverige i handbolls-EM?

Streama dam-EM i handboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På fredag kväll kan ni live streama Danmark – Sverige från handbolls-EM 2020 för damer, och se när de två nationerna gör upp i mellanrundan. Här visar vi var ni kan hitta en live stream från matchen. Se mötet den 11/12 online på internet!

Streama Danmark – Sverige online

Väldigt många väntas vilja titta på Danmark – Sverige den 11 december, för att se handbollsmatchen från damernas EM år 2020. Det går att se matchen på Bet365, utan några som helst krav mer än att du skapar ett spelkonto och där gör en insättning på minst 50 kronor. När du gjort det kan du se alla matcher från handbolls-EM!

Läs vidare om ni vill ha fler instruktioner kring hur ni gör för att hitta er Danmark – Sverige live stream från handbolls-EM för damer.

Danmark – Sverige live stream

Handbolls-EM drog igång häromveckan, och Sverige har hittills gjort hyfsat ifrån sig. Än lever hoppet om avancemang till semifinal, och för att nå dit kommer matchen mot Danmark att vara viktig.

Det är enklare än vad man kan tro att streama Danmark – Sverige online på internet. Det enda man behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på mins 50 kronor. När det är gjort kan man titta på alla matcher från handbolls-EM 2020 för damer!

Det går att ha igång din Danmark – Sverige stream från valfri enhet, så du kan titta via dator, mobil eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom föra över sändningen till TV-skärmen. Här kan ni läsa mer om hur ni gör för att titta på matcher från svenska landslaget.

Sändningen på Bet365 håller hög kvalitet vad gäller bild och ljud. Dock är det inte alltid du får med dig kommentatorer till matcherna – det varierar.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på Danmark – Sverige live!

Titta på Danmark – Sverige på TV

Naturligtvis finns möjligheten att se Danmark – Sverige på TV, så länge du har kanalen som visar matchen. TV6 kommer att sända Danmark – Sverige direkt i TV.

Saknar du TV6 men vill ändå se matchen på TV rekommenderar vi dig att koppla din Danmark – Sverige stream från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Avspark: 20:30, fredag 11 december

Inför matchen

Sverige står bara på en poäng så här långt, även om man kanske hade förtjänat lite mer. En poäng är åtminstone bättre än ingen, och hoppet om att sluta topp två i gruppen lever. Men för att det ska gå är det av stor vikt att ta ett bra resultat mot grannlandet och hemmanationen Danmark.

Danskarna har gjort det helt okej så här långt och står på två poäng. En vinst och en förlust, tar man med sig in i mellanrundan.

Relaterat

Streama Sverige - Belarus: Live stream (Handboll VM)
Streama Sverige - Belarus: Live stream (Handboll VM)
Gruppspelet är över - och landslagen går in i mellanrundan i Handbolls VM. Sveriges första motståndare är i form av Belarus.
News icon19 januari, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Sverige - Egypten: Live stream (Handbolls VM)
Streama Sverige - Egypten: Live stream (Handbolls VM)
Gruppfinal väntar det svenska landslaget i handbolls-VM. Motståndarna är värdnationen Egypten. Se hur du kan streama matchen den 18/1.
News icon18 januari, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Sverige - Chile: Live stream (Handboll VM)
Streama Sverige - Chile: Live stream (Handboll VM)
Sverige trummar vidare in i turneringen efter att vunnit mot Nordmakedonien. Näst på tur är Sverige - Chile. Se vart du kan streama matchen! …
News icon15 januari, 2021
Author iconJimmie Nyman