Stor publik under handbolls VM 2023 – ”Biljetter finns kvar”

Det kommer in rapporter om att biljetterna till handbolls VM 2023 säljs som smör. Det förväntas bli ett stort stöd för landslagen från läktaren. Den 7 januari så stod det klart att totalt 125 000 biljetter till handbolls VM är sålda.

Arrangörerna känner även till att ungefär 25% av alla biljetter kommer att sälja under pågående mästerskap. Vilket gör att den faktiska publiken kommer vara större än de sålda biljetterna under handbolls VM.

Sveriges matcher – nästan slutsålt

Den svenska publiken söker sig till Göteborg – där svenska landslaget kommer spela sina gruppspelsmatcher. Till deras matcher är det i skrivande stund inte speciellt många biljetter kvar för publiken att köpa. Det förväntas bli en publik på över 10 000 åskådare per match för Sveriges gruppspelsmatcher. Vilket även betyder att det blir så gott som fullsatt.

Ungefär 500 – 1000 biljetter finns nu kvar till Göteborg och Scandinavium. Passa på att köpa dina biljetter till gruppspelet eller till den stundande mellanrunda + finaler.

Lite mer än hälften av biljetterna till finalen i Stockholm är ungefär hälften av alla biljetter redan sålda. Det är ännu inte klart vilka lag som kommer stå i finalen – men biljetterförsäljningen lär påverkas kring vilka landslag som tar sig dit. Vi på Sportal.se har redan tittat till handbolls VM 2023 odds för vinnare. Där ger vi dig speltips och våra synpunkter om vilket lag vi tror når finalen.

Danska biljetter i Malmö sticker ut

Det är inte bara Sveriges matcher som biljetter går åt. I Malmö så kommer Danmarks landslag att spela sina matcher. Med tanke på avståndet mellan Malmö och Köpenhamn – så är Malmö Arena att betrakta som dansk hemmaplan.

Danska biljetter till danska matcher går i stort sett lika bra i försäljningen som de svenska matcherna i Göteborg.

En annan nation som har köpt på sig mycket biljetter till handbolls VM 2023 är Island. De spelar alla sina inledande matcher i Kristianstad. Den normalt sett orangea staden förväntas få mycket isländska fans som stödjer sitt landslag.

Den norska publiken kommer inte att ta sig över till Sverige. Anledningen till denna är fullt logisk. De spelar nämligen sina gruppspelsmatcher i Krakow i Polen.

Köp biljett – så gör du

För att snabbt och enkelt leta efter biljetter till handbolls VM så kan du kolla hos TicketMaster. Det är en av flera återförsäljare av biljetter till handbolls VM.

  • Gå till TicketMaster
  • Sök efter biljetter till matcher i handbolls VM
  • Välj platser
  • Slutför köp

Om du inte har möjlighet att se matcher från mästerskapet live på arenan. Då kan du istället titta på handbolls VM live stream & på TV. Det är självklart möjligt att se alla matcher hemifrån!

Betting under mästerskapet:

  • tick markVärldens största bettingsida
  • tick markHögklassiga live streams
  • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Mer nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.