Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 dec, 2017

Streama Norge – Holland: Live från VM för damer

Det är dags för semifinaler i handbolls-VM för damer. Ikväll, den 15/12 kommer två matcher att spelas. Vinnaren i dessa matcher kommer till slut att nå den åtråvärda finalen.

Här kommer vi att fördjupa oss i hur du kan streama Norge – Holland i handbolls-VM 2017. Vi kommer även hjälpa dig med att sända matchen på TV.

Vi tror helt klart att Norge och Nederländerna kommer att bjuda på en bra semifinal. Vinnaren av dessa två landslag kommer att få möta antingen Sverige eller Frankrike i den stundande finalen.

  • När?: Den 15/12, kl. 17:30
  • Vart?: Barclaycard Arena, Hamburg
  • Streama hos: bet365
  • Se på TV: Eurosport 1

Norge – Holland stream

Matchen mellan Norge – Holland kommer att vara semifinal 1. Det är med andra ord den semifinal i damernas handbolls-VM som spelas först.

Den andra semifinalen kommer spelas mellan Sverige och Frankrike. Faktum är att du kan se Sverige mot Frankrike på samma ställe som du streamar norskornas match mot Holland.

Du kan enkelt se till att streama Norge – Holland live inne hos bet365. Det är nämligen en av de sidor som kommer sända handbolls-VM för damer live.

För att kunna se Norge – Holland stream från handbolls-VM så behöver du endast ha ett aktivt konto hos bet365. Har du inte redan ett konto hos den kombinerade odds- och streamingsidan så är det bara att skaffa ett. Det är helt att bli medlem hos bet365. Däremot behöver du se till att du har minst 50 kr eller spelat på odds innan du börjar streama Norge – Holland online.

Nu när du vet vart du kan se Norge – Holland live stream från handbolls-VM för damer behöver du bara veta när sändningen startar.

Matchen mellan Norge – Holland kommer att starta 17:30, den 15/12. Sändningen via live streaming kommer att starta ungefär 5 minuter innan matchstart. Lägligt nog för att sammanfatta det viktigaste inför semifinalen.

  • Gå vidare till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in pengar att spela för
  • Börja streama Norge – Holland

Vi hoppas Norge vinner!

När vi kollar till trupperna och lagen inför matchen som väntar. Då märker vi ganska snabbt att favoriten att vinna semifianlen är Norge. De har en bättre trupp än vad Holland kan samla ihop. Dessutom har norskorna visat upp fin form och goda resultat.

´Vi kan inte låta bli att spekulera om en helskandinavisk final mellan Sverige och Norge. Det är en smärre dröm som de flesta har i både Sverige och Norge just nu.

Om vi kollar till vilka odds som vi har att spela på så blir vi ännu mer trygga att tippa Norge som vinnare mot Holland.

Skulle även du vilja spela på dessa odds inför den ena semifinalen í handbolls-VM? Då rekommenderar vi dig att använda samma sida som du använder för att streama Norge – Holland damer.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar