Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jan, 2019

Nutidsorientering – Fotbollsquiz vecka 3

Ny vecka, nytt fotbollsquiz! Testa era kunskaper om veckan som gått, och i fotboll i allmänhet, i vårt fotbollsquiz.

Asiatiska Mästerskapen har börjat, de flesta stora europeiska ligorna har dragit igång igen och landslaget har haft sin januariturné. Vad mer har hänt i fotbollens värld?

Manchester United slog Tottenham i helgen och Solskjaers smekmånad om United-manager fortsätter. Saman Ghoddos gör det bra för Iran i Asiatiska Mästerskapen, och Gonzalo Higuaín ryktas redan bort från Milan.

Testa era kunskaper i vårt quiz nedan! Vill ni kan ni även testa tidigare quiz!

Ovan hittar du länkar till några av våra tidigare fotbollsquiz, där du som du ser finner aktuella frågor med fokus på nutidsorientering men även ett quiz om Allsvenskan 2018. Testa även ”Vilken fotbollsspelare är jag?” där du ska försöka finna vilken spelare vi söker genom våra ledtrådar, i ett ”På Spåret”-inspirerat quiz.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar