Streama Hammarby IF - Malmö FF: Se live stream & TV (26/5)

Hammarbys No. 16 Gustav Ludwigson during Sunday's match in Allsvenskan between IFK Norrkoping-Hammarby IF at Platinumcars Arena, Norrkoping, Sweden 3 October 2021.

Det nalkas final i Svenska Cupen i fotboll. Se kampen om Gustaf VI Adolfs pokal när Hammarby IF möter Malmö FF på Tele2 Arena.

Finalen är ett möte mellan de regerande cupmästarna Hammarby från 2021 och mesta cupmästarna Malmö FF, med 14 titlar från turneringen.

Biljetterna har sedan länge varit slutsålda. Vi går igenom hur du kan streama denna lovande final, både via live stream online samt på en TV.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby IF – Malmö FF, Svenska Cupen
Avspark:  Den 26/5, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena
TV-kanal: SVT 1
Speltips: Hammarby vinner trofén (1.60 hos Unibet)

 

När det kommer till den svenska cupen så vill vi alltid tipsa om att spela på odds hos Unibet Sverige.

Där utlovas du ett enormt utbudet i en final som denna, mellan lag som har inlett säsongen i Allsvenskan på olika sätt.

När det kommer till Unibet så finns det klara fördelar för dig som spelare. Dels befinner dig på en spelsida som erbjuder både live streaming och höga odds, på samtliga tävlingsmatcher från de stora ligorna och cuperna. Dels är det en trygghet för dig som spelare är att du spelar hos en svensk bettingsida med licens.

 

Streama Hammarby IF – Malmö FF

Det finns två olika sätt att streama finalen. Det ena är genom Cmore, som sänder ut sina matcher via en streamingtjänst. Där väljer du vilken match som ska streamas.

Det går att koppla över livestreamen till en TV-skärm. Det är först då som du får den allra bästa grafiken och upplevelsen.

Du behöver skapa ett konto hos Cmore. De har alla rättigheter till att visa alla matcher i den svenska cupen, både hos herrar och damer.

Att komma igång enkelt och går snabbt. Det är bara att registrera ett konto gratis, välj ett abonnemang som passar dig och börja titta på en Hammarby IF – Malmö FF stream.

Se nedan:

 

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Öppna ett konto gratis
  • Välj ett abonnemang som heter Plus, Premium eller Premium Plus
  • Ta dig vidare till alla live sändningar
  • Starta din Hammarby IF – Malmö FF live stream

 

Kort info om visningen:

  • Sändningsstart: Den 26/5, kl. 14:55
  • Svenska kommentatorer: Daniel Kristiansson och Marcelo Fernandez

 

Se på TV

 

Självklart går det utmärkt att se finalen också på TV. Förutom att Cmore visar matchen på sin streamingtjänst går den även att se på en TV-kanal.

Streamingtjänster är beroende av vilken TV-skärm du har, samt vilken internetanslutning och mediaspelare du använder. Det är fullt möjligt att koppla över livestreamen till en TV-skärm och se finalen på en betydligt större bild.

Om du inte har tillgång till någon streamingtjänst går det utmärkt att se mötet på en TV

Då är det SVT 1, som är kanalen som visar finalen i den svenska cupen.

 

Inför matchen

 

Gruppspelet och slutspelet i den svenska cupen ägde rum i februari och mars månad 2022. Hammarby lyckades gå segrandes ur varje duell. I gruppspelet blev det segrar över Falkenberg, Ytterhögdal och Häcken. Med 12:2 i målskillnad. Succén fortsatte även i slutspelet. IFK Norrköping besegrades med 3-2 i kvartsfinalen och därefter Elfsborg i semifinalen med 1-0.

Sedan dess har man spelat 9 omgångar i Allsvenskan. Hammarby ligger i toppen av tabellen, med lika många poäng som 2:an BK Häcken. I den senaste omgången besegrades IFK Norrköping på hemmagräs med 3-0. Med 19 fullträffar är man det laget som har nätat flest i Allsvenskan. Williot Swedberg har det gått bäst för med 5 fullträffar. Nahir Besara har gjort 4 mål och Gustav Ludwigson (i bild) har nätat 3 gånger.

Medan formen är på topp hos Bajen har managern Milos Milojevic både en formdipp och skadeproblem i Malmö FF. Isaac Kiese Thelin är en av få som har gjort en bra start på säsongen, med 3 ligamål. Annars har säsongen varit ömsom vin, ömsom vatten.

I den svenska cupen inledde Malmö med segrar över Ängelholm, Olympic och Värnamo. Samt att AIK och Djurgården slogs ut i slutspelet. Fast när det var dags för Allsvenskan skedde något. Starten var bra med 4 segrar och 3 oavgjorda resultat. Men under de 3 senaste omgångar har de förlorat mot AIK med 0-2, Djurgården med 0-4 och BK Häcken med 1-2.

Lagen möttes tidigare under säsongen i Stockholm, i ett möte som slutade mållöst.

Spelbolag har Hammarby som en liten favorit till seger. Det råder ingen tvekan om vilket av lagen som har en bättre dagsform.

Därför fallet vårt speltips på att Hammarby går segrandes ur duellen i finalen, antingen genom en seger efter fulltid, förlängning eller eventuella straffar.

 

  • Vårt speltips: Hammarby vinner trofén
  • Odds: 1.60
  • Bettingsida: Unibet

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.