Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 28 feb, 2022

Streama AC Milan – Inter Milan: Se via live stream (1/3)

Mars månad 2022 inleds med ett Milano-derby, mellan två lag som ligger i toppen av Serie A tabellen. Titta in hur du kan se derbyt via stream på nätet!

Här möts trean Inter Milan mot tvåan AC Milan. Det är semifinal, del 1 av 2. På Giuseppe Meazza-stadion. Returen spelas först i slutet av april 2022.

Detta är helt klart ett derby man helst av allt inte vill missa. Även om Zlatan Ibrahimovic är frånvarande, på grund av en skada.

Du kan läsa mer nedan om hur du kan streama matchen.

Streama AC Milan – Inter Milan hos Bet365

Se samtliga matcher från Coppa Italia

Vad: AC Milan – Inter Milan, Serie A
Avspark: Den 1/3, kl. 21:00
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
Live stream: > Bet365
TV-kanal: Ingen
Speltips: Under 2,5 mål i matchen (2.00 hos Bet365)

Vi rekommenderar dig att spela på odds hos Bet365 Sverige. Det är en sida som både har live streaming och schyssta odds på alla matcher från de stora ligorna. Dessutom kan du även utgå att du spelar hos en svensk bettingsida med licens. Vilket alltid är en enorm fördel för dig som spelare.

Se på TV

Det går dessvärre inte att se derbyt mellan Milan och Inter på TV. Det finns ingen svensk TV kanal som har rättigheter till den italienska cupen.

Däremot går det utmärkt att streama derbyt hos spelbolaget Bet365.

Milan – Inter stream

Det finns lite olika alternativ kring hur du kan streama Milan – Inter online.

Den sida som vi tycker är mest prisvärd för att se Milan – Inter live stream är Bet365. Där erbjuder man dig att spela på odds och sedan streama fotboll gratis från bland annat Coppa Italia, men även samtliga matcher i Serie A från Italien. Med mera.

För att kunna se Milan – Inter live stream så behöver du, efter att ha skapat ett konto, placera ett spel inför matchen med minst 50 SEK. Det är också möjligt att streama matchen om du har minst 50 SEK i saldot på ditt spelkonto. Det kommer inte dras några pengar från ditt konto, när du sätter igång och streamar fotboll, eller annan sport.

Nedan finner du en guide kring hur du börjar sända Serie A live streams inne hos Bet365.

  • Gå till Bet365
  • Registrera ett konto
  • Sätt in minst 50 SEK eller mer
  • Gå till alla live sändningar
  • Hitta Milan – Inter live stream och streama derbyt

För mer information har vi också skapat en recenstion kring Bet365 odds & livestream som är också ett bra sätt att samla allting på en och samma spelsida.

Trevlig läsning.

Nyheter

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar