Streama AC Milan - Inter Milan: Se via live stream (1/3)

Frank Kessie of AC Milan and Hakan Calhanoglu Inter FCI in action during the Serie A 2021/2022 match between AC Milan and Inter FCI at Giuseppe Meazza

Mars månad 2022 inleds med ett Milano-derby, mellan två lag som ligger i toppen av Serie A tabellen. Titta in hur du kan se derbyt via stream på nätet!

Här möts trean Inter Milan mot tvåan AC Milan. Det är semifinal, del 1 av 2. På Giuseppe Meazza-stadion. Returen spelas först i slutet av april 2022.

Detta är helt klart ett derby man helst av allt inte vill missa. Även om Zlatan Ibrahimovic är frånvarande, på grund av en skada.

Du kan läsa mer nedan om hur du kan streama matchen.

 

Streama AC Milan - Inter Milan hos Bet365

Se samtliga matcher från Coppa Italia

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AC Milan – Inter Milan, Serie A
Avspark: Den 1/3, kl. 21:00
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
Live stream: > Bet365
TV-kanal: Ingen
Speltips: Under 2,5 mål i matchen (2.00 hos Bet365)

 

Vi rekommenderar dig att spela på odds hos Bet365 Sverige. Det är en sida som både har live streaming och schyssta odds på alla matcher från de stora ligorna. Dessutom kan du även utgå att du spelar hos en svensk bettingsida med licens. Vilket alltid är en enorm fördel för dig som spelare.

Se på TV

Det går dessvärre inte att se derbyt mellan Milan och Inter på TV. Det finns ingen svensk TV kanal som har rättigheter till den italienska cupen.

Däremot går det utmärkt att streama derbyt hos spelbolaget Bet365.

 

Milan – Inter stream

Det finns lite olika alternativ kring hur du kan streama Milan – Inter online.

Den sida som vi tycker är mest prisvärd för att se Milan – Inter live stream är Bet365. Där erbjuder man dig att spela på odds och sedan streama fotboll gratis från bland annat Coppa Italia, men även samtliga matcher i Serie A från Italien. Med mera.

För att kunna se Milan – Inter live stream så behöver du, efter att ha skapat ett konto, placera ett spel inför matchen med minst 50 SEK. Det är också möjligt att streama matchen om du har minst 50 SEK i saldot på ditt spelkonto. Det kommer inte dras några pengar från ditt konto, när du sätter igång och streamar fotboll, eller annan sport.

Nedan finner du en guide kring hur du börjar sända Serie A live streams inne hos Bet365.

  • Gå till Bet365
  • Registrera ett konto
  • Sätt in minst 50 SEK eller mer
  • Gå till alla live sändningar
  • Hitta Milan – Inter live stream och streama derbyt

 

För mer information har vi också skapat en recenstion kring Bet365 odds & livestream som är också ett bra sätt att samla allting på en och samma spelsida.

Trevlig läsning.

Nyheter

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.