NYHETER

Kolla in våra tips för dig att streama finalen i U21 EM. Matchen kommer att spelas mellan Tyskland - Spanien, vilket bäddar för en grymt bra final!

Idag spelas den sista matchen i U21 EM. Det är finalen som ska avgöras, och göra ett av landslaget till mästare i U21 EM 2017. Lagen som spelar finalen är Tyskland mot Spanien. En på förhand jämn match som är perfekt att streama.

För att kunna se Tyskland – Spanien i U21 EM finalen via live stream så behöver du bara följa våra tips. Här kommer vi nämligen att guida dig till streams som låter dig se finalen.

Så se till att du har redo för att kunna streama U21 EM finalen mellan Tyskland – Spanien. Fortsätt läsa för att se vart vi rekomenderar dig att kolla på matchen!

pokalen i youth 21 em

  • Avspark: Den 30 juni, kl. 20:45
  • Arena: Stadium Krakow
  • Visas hos: Kanal 5 & Eurosport

Streama U21 EM final

Ikväll kommer det vara manga blickar som är riktade mot Krakow I Polen. Anledningen till detta är att antingen Spanien eller Tyskland kommer att utses till mästare i U21 EM 2017. Finalen kommer att sparkas av kl. 20:45 svensk tid.

För att inte missa den spännande finalen i U21 EM så rekommenderas du att se matchen på TV eller via live stream på nätet.

Så hur ska du gå till väga om du behöver se U21 EM finalen mellan Tyskland – Spanien via live stream.

Jo, först och främst behöver du hitta den kanal eller sida som kommer att sända U21 EM finalen 2017.

Så vart sänds U21 EM finalen 2017?

Matchen mellan Tyskland och Spanien kommer att sändas med hjälp av kanal 5 på TV. Det innebär även att det är Dplay som kommer att stå till tjänst med live stream.

Detta är inte den enda kanalen eller streamsidan som kommer sända finalen i U21 EM 2017. Även Eurosport kommer att visa matchen på TV och via streaming.

Därför bör du som supporter antingen välja kanal 5 eller Eurosport för att se finalen som kommer att utse en vinnare i U21 EM 2017.

Det går även fint att använda sig av live scores med resultat i matchen. På så vis så kan du följa matchens resultat live. Det passar många som inte har tid eller möjlighet att se finalen live på TV eller stream.

För att vara förbered till finalen så rekommenderar vi dig att starta din live stream, eller slå på TV:n några minuter innan avsparken. Detta för att säkerställa att allt fungerar som det ska, och att du inte behöver krångla mer med det. Sedan är det bara att hämta ölen, hälla upp chipsen, och njuta av fotboll streams från U21 EM 2017.

sverige vinner guld u21

Tyskland vs Spanien!

Så vilka tror vi kommer att ta hem guldet för denna tuneringen. De enda två alternativen vi har att välja mellan efter att finallagen blivit klara är Tyskland och Spanien.

Dessa två U21-lagen har visat god form rakt genom mästerskapet och har ännu inte förlorat en enda match.

Om vi kollar till de odds som finns inför finalen så är känslan att det är Spanien som har fördelarna med sig. De har ett snabbt, skickligt och ungt lag med sig i tuneringen. Frågan är hur Tyskland kan stå upp mot den fart som kommer finnas i den spanska truppen.

Nedan har vi radat upp vilka odds som finns att använda sig av under finalmatchen. Ta gärna hjälp av de för att spela på några av nätets bästa odds på U21 finalen.

  • Tyskland vinner matchen = 3.75
  • Matchen slutar oavgjort = 3.60
  • Spanien vinner matchen = 2.00

Oddsida: bet365

Om vi ska ge oss på ett speltips inför matchen så kommer vi att lägga våra pengar på Spanien. Rygga gärna oss för att kunna vinna pengar samtidigt som Spanien vinner guldet!

Missa inte heller att Allsvenskan kommer att dra igång denna helg. Kolla gärna i spelschemat i Allsvenskan efter uppehållet.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se