Sverige - Kosovo live stream
NYHETER

Se Sverige - Kosovo live, när lagen möts i Qatar på svenska landslagets årliga januariturné.

Streama Sverige – Kosovo online

Gå in på bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kr). Då låser du upp alla livesändningar Bet365 har att erbjuda, bland annat sändningarna av landskamper från januariturnén.

Titta på matchen och njut av att se fotboll av allra högsta kvalitet. Se din Sverige – Kosovo live stream från valfri plattform. Du kan nämligen streama semifinalen från mobil, dator, surfplatta eller annan enhet.

Sändningen på Bet365 är utan kommentatorer, men bilden och ljudet från publiken är av hög kvalitet.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Se matchen live

Se Sverige – Kosovo på TV

Matchen visas på C More Fotboll och TV4, med sändningsstart 15:43. Det är alltså mer eller mindre rakt på matchen, som startar 15:45. Ingen utsänd studio till Qatar.

Om du vill se Sverige – Kosovo men saknar kanalen kan du koppla din bet365-live stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel.

  • Kanal: TV4 & C More Fotboll
  • Avspark: 15:45

Inför matchen

Sverige kommer att mönstra en total annorlunda elva jämfört med mot Moldavien senast, vilket troligtvis innebär att Janne Andersson formerar laget på följande sätt:

Peter Abrahamsson/Isak Pettersson

Simon Sandberg – Kristopher da Graca – Jacob Une Larsson – Martin Olsson

Alexander Kacaniklic – August Erlingmark – Anton Salétros – Muamer Tankovic

Robin Söder – Simon Hedlund

Kacaniklic, Tankovic och Hedlund byttes alla in mot Moldavien, men resterande spelare fick ingen speltid då. Här är Sveriges fullständiga trupp till januariturnén 2020.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se