NYHETER

Reurmöte mellan Malmö FF och FC Midtjylland i Europa League play-off spelas den 30 augusti. Se hur du kan streama matchen!

  • Datum: Den 30/8, kl. 19:15
  • Arena: MCH Arena, Herning
  • Speltips: Malmö FF kvalificerar sig till EL (Odds = 3.50)

Se Midtjylland – Malmö stream

Om du hellre föredrar att se FC Midtjylland – Malmö FF stream istället för TV. Då är det självklart bra att känna till vilken sida online som kommer streama matchen.

Vi kan meddela att det är Eurosport Player som kommer att visa matchen i Sverige. Inne hos Eurosport kommer du inte bara kunna streama FC Midtjylland – Malmö FF. Där kommer du kunna hitta en lång rad andra matcher från Europa League att sändas.

Så vad krävs för att kunna se Malmö FFs match mot Midtjylland? Jo, först och allra mest centralt så behöver du ett konto hos streamsidan. Detta skapar du snabbt.

Det är dessvärre inte möjligt att se FC Midtjylland – Malmö FF live stream. Detta är inte möjligt då det krävs att du har ett abonnemang för att låsa upp alla Europa League streams. Ett sådant abonnemang kostar dig 79 kr/mån.

  • Gå till Eurosport Player
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang (79 kr)
  • Hitta sändningen mellan Midtjylland – Malmö FF
  • Streama matchen!

Utöver den viktiga play-off matchen mellan Midtjylland och Malmö FF så finns massor av annan sport att se. Varför inte t.ex. streama Bundesliga när du ändå redan har ett konto? Även den typen av fotboll kommer du kunna se inne hos Eurosport Player.

Ovanför hittar du en snabb-hjälp för att direkt kunna streama FC Midtjylland – Malmö FF live. Oavsett om du använder en mobil, iPad eller dator.

En liten uppdatering är att Malmö FF vann matchen mot FC Midtjylland. Därmed kommer man ställas mot KRC Genk. Du kan här läsa vidare om hur du kan sända KRC Genk - Malmö FF stream eller om det kostar dig pengar. 

europa league play off

Sänd på TV

Om du hellre ser denna viktiga match i Europa League play off på din TV istället för live streaming. Då kommer vi även ha hjälp för dig.

Det är då bra om du känner tiill vilken TV-kanal som sänder FC Midtjylland – Malmö FF.

Vi kan avslöja att det är Kanal 9 som kommer att sända matcher i Europa League. Där kommer man täcka upp med att visa just Midtjylland – Malmö FF på TV.

  • Sänds på Kanal 9 med sändningsstart från kl. 18:30

Om du har denna kanal redan på din TV så gäller det endast att starta din TV omkring kl. 19:15. Där kommer de sedan sända live från matchen.

Har du inte denna TV-kanal i ditt utbud så rekommenderas du istället att kontakta din TV-operatör.

malmö ff publik

Inför matchen

Senaste gången som Midtjylland var i Malmö för att spela sin match i Europa League så slutade matchen 2-2. Detta innebär att det är spännande förutsättningar som gäller inför returmötet i Danmark.

Malmö ser ut att behöva vinna matchen för att garantera att sitt avancemang. De kan även gå vidare på ett oavgjort resultat. Då krävs det att Malmö gör minst två mål framåt.

Midtjylland har trots allt goda chanser att gå vidare. Förutom att man nu spelar på sin hemmaplan i Herning, så kommer man till matchen med två bortamål gjorda.

Vi tror att det kommer bli en tight match. Båda lagen kommer spela tills sista svettdroppen. Vinnaren kommer nämligen gå vidare till Europa League. Där väntar bl.a. stora pengar till klubben.

Vi tror att Malmö FF kommer vara det laget som kvalificerar sig. Trots underläget!

Du kan läsa mer om vårt tips med hjälp av vårt mer fördjupande Midtjylland - Malmö betting tips. Där kan du få en bättre blick över hur vi tror matchen kommer sluta. 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se