NYHETER

FC Barcelona var onödigt illa ute i deras senaste match. Det favorittippade laget lyckades ändå ta sig vidare i den spanska ligacupen, och ställs nu mot Real Socidad.

I sann januari-traditon så fortsätter Copa del Rey, och cupen börjar nu dra ihop sig. Vi är framme i kvartsfinalerna och konkurrensen börjar hårda.

I kvartfinalen lyckades de lotta fram Real Socidad mot FC Barcelona. Det bäddar helt klart för en match som vi ser framemot. Båda lagen spelar bra i La Liga, och har goda förutsättningar till att bjuda på en riktigt underhållande match.

Behöver du streama Copa del Rey, så är det som vanligt bet365 vi rekommenderar. Där ser de till att visa matchen till aktiva spelare som nyligen gjort en insättning. De erbjuder självklart inte bara matcher i La Liga & Copa del Rey!

Mer info om bet365 live streams hittar du längre ner i texten.

Avspark: Den 19/1-2016, kl. 21.00
Arena: Anoeta
Visas hos: bet365

Se matchen!

Det går att se matchen med hjälp av ett spelkonto inne hos bet365. De erbjuder dig att alltid streama en lång rad matcher i fotboll eller andra sporter. Med hjälp av ett aktivt spelkonto så når du till massor av streams online.

Med ett aktivt spelkonto så innebär det att du har bevisat bet365 att du är en aktiv spelare. Det gör du genom att sätta in pengar, och spela på odds emellanåt.

Att kunna streama spansk fotboll innebär att du får tillgång till alla FC Barcelona live streams. Dessutom andra sändningar till Real Madrids matcher. Både i Copa del Rey och i La Liga.

När det gäller matchen mellan Real Socidad – FC Barcelona, så kommer den att sändas live. Du kan räkna med att sändning av matchen kommer att påbörjas ungefär 5-10 minuter innan det att matchen startar.

Inget upprepat misstag?

Vi kommer i vanlig ordning att spela på matchen. Vi kommer då välja att ta FC Barcelona som vinnare. Förra omgången så förlorade nämligen FC Barcelona sin första match emot Athletic Bilbao, vilket satte FC Barcelona i stor press tills returmötet.

Därför tror vi att FC Barcelona inte kommer att göra om samma misstag, utan se till att ta vara på sin match, och sätta sig i en tryggare situation när de nu spelar mot Real Socidad.

Om vi ser matchen från Real Socidads synvinkel, så handlar de om att trycka framåt. Att vinna matchen på hemmaplan ser vi som ett måste om Real Sociedad ska hålla sig kvar i Copa del Rey.

Odds hos bet365

Vi kommer att använda oss av bet365 som ger oss det bästa oddset på fotboll som vi vill betta på. De ser alltid till att krydda upp sina odds när stora lag som FC Barcelona ska spela.

  • Vårt tips: FC Barcelona vinner matchen
  • Odds: 1.50

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se