NYHETER

Ikväll sliter Polen och Italien om andraplatsen i Nations League. 

Streama 

Du kan få tillgång till matchen mellan Polen – Italien om du har ett konto på C More.

Matchen kommer att sändas i en bra kvalitet, HD-kvalitet. Utöver kvaliteten kan du även spola i matchen, pausa och titta på matchen i efterhand om du så beslutar.

  • Match: Polen – Italen, Division A i Nations League (grupp 3)
  • Datum & tid: Söndag den 14 oktober, 20:45
  • Arena: Schlesienstadion
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, Polen

Szczesny

Kedziora – Glik – Bednarek – Jedrzejczyk

Blaszczykowski – Krychowiak – Zielinski – Kurzawa

Piatek - Lewandowski

Trolig laguppställning, Italien            

Donnarumma

Florenzi – Bonucci – Chiellini – Biraghi

Pelligrini – Jorginho – Verratti

Chiesa – Bernardeschi – Insigne

Italien påväg tillbaka?

Polen och Italien har båda samma poäng, målskillnad och spelade matcher. Förra mötet mellan de båda lagen slutade som lika, på Italiens hemmaplan. Utmärkande för Italiens insats den matchen var deras skyhöga bollinnehav på 61,5 procent.

Huruvida Italien är på väg tillbaka som det ser ut just nu är en tidfråga, på grund av deras spelare och tränare som fortfarande inte verkar ha hamnat på plats. VM blev förgånget utom räckhåll eftersom Sverige förstörde italienarnas förväntningar om att få deltaga i världens största turnering.

Senaste mötet inleddes med Polens mål, då den polske Piotr Zielinski lyckades hitta målets högra kant genom en fräck placering på volley. Vid minut 76 blev det straff till Italien, som Jurginho lyckades spika in. Kvitterat. Matchen slutade därefter som 1-1.

Mario Balotelli verkar återfå den speltid han en gång hade i det italienska landslaget. Balotelli spelade totala 60 minuter i matchen mot Polen och fick ett skott, som flög långt över mål. Tyvärr fick vi inte vittna om någon fenomenal insats från Balotelli, men kanske får vi göra det denna match.

Speltips

Italien kommer troligtvis att ha mest i bollinnehav eftersom de visat sig kapabla till det, speciellt mot Polen. Polen å andra sidan kommer att försöka smyga in sig intill Italiens straffområde genom kontringar. Senast hade båda lagen lika mycket i skott, vilket indikerar att Polen är effektiva på kontringar.

Båda lagen förstår vikten i att vinna denna match, som ökar sannolikheten om de får deltaga i Europamästerskapet 2020, eftersom Portugal ligger på första plats med 6 poäng. Detta kommer därför att vara en offensiv men inte minst en händelserik match för båda lagen.

Vi tror att Italien vinner matchen till oddset 2.40 på  Bet365

  • Tips: Italien vinner
  • Odds: 2.40 på Bet365

 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se