NYHETER

Se FC Rosengård försöka ta viktiga poäng borta mot Piteå ikväll 18.30 via live stream. Rosengård ligger på en andraplats fem poäng bakom serieledande Linköping.

Nästan halva serien har spelats och fjolårets segrare Linköping har kopplat grepp om serien ännu en gång. Detta handlar om väldigt viktiga poäng för FC Rosengård om det ska ha chans i stirden om guldet. I vår artikel går vi igenom hur du kommer igång för att se Piteå - FC Rosengård via live stream enkelt och smidigt.

Piteå ligger på en fjärdeplats men utmanar inte riktigt de tre topplagen Linköping, Rosengård och Eskilstuna. Men givetvis vill de få en så fin placering i tabellen som möjligt. Rosengård kommer förmodligen att gå stenhårt för att plocka viktiga poäng borta mot Piteå ikväll. Matchen startar 18.30 och går att följa via live stream.

FC Rosengård Damallsvenskan

Se Piteå - Rosengård via live stream

För att se Damallsvenskan via live stream kan du gå in på DamallsvenskanTV där behöver du bara skapa ett konto för att komma igång med live streaming. Matchen ikväll går tyvärr inte att live streama via bet365 som det vanligtvis brukar göra. Men som sagt finns det andra alternativ för att live streama Piteå - Rosengård.

Intresset kring Damallsvenskan börjar bli större och större. Jämför man för hur det såg ut för 6-7 år sedan var det knappt något intresse alls. Fortsätter det i rätt riktning kommer det att bli ännu mer lättillgängligt att se Damallsvenskan via live stream. 

Se Piteå - Rosengård via live stream som är laglig. Vi skulle aldrig rekommendera en olaglig eller dålig live stream. Väljer du en laglig som ofta innebär att man betalar en liten summa pengar bidrar du inte bara till företaget som sänder live streamen. Det gynnar även fotbollslagen i serien som i sin tur får pengar på grund av rättigheterna för sändningarna som säljs.

Piteå Damallsvenskan

Betting på Piteå - Rosengård

Det går givetvis utmärkt att betta på matchen ikväll. Oddsen på att Piteå vinner ligger på 6.50 och Rosengård har oddset 1.45. Vilka som är klara favoriter är inte svårt att lista ut. Men med tanke på att Piteå har hemmaplan och har stått för några riktigt fina prestationer tidigare under säsongen är en vinst för norrlänningarna inte omöjligt. Dessutom blir man extra sugen när det känns som att oddset 6.50 är alldeles för högt satt. 

Oddsen är hämtade från bet365 som erbjuder mängder av odds på flera olika marknader. Det oddset som känns mest tilltalande på matchen ikväll mellan Piteå - Rosengård är en spikad etta. Alltså att Piteå tar hem matchen vilket ger 6.50 gånger pengarna.

Missa heller inte kvällens andra stora match. Se IFK Norrköping - FC Prishtina live stream från Europa League kval.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se