NYHETER

Toppmöte i Nations League under torsdagskvällen. Allt inför matchen!

Streama Kroatien – Spanien

Vill du streama Kroatien – Spanien live på nätet? Det är enkelt att titta på matchen online. Allt du behöver är ett konto på CMore, där du kan kolla matchen direkt.

Matchen visas direktsänt, men det går också att spola tillbaka eller att pausa. Därför kan du således även titta i efterhand.

Det går att se Kroatien – Spanien från valfri plattform.

  • Match: Kroatien - Spanien, Nations League, Division A, Grupp 4
  • Datum & tid: Torsdag 15 november, 20:45
  • Arena: Stadion Maksimir, Zagreb
  • Stream: CMore

Streama Nations League

Titta på Kroatien – Spanien på TV

Vill du titta på Kroatien – Spanien på TV hellre? Det går bra det med. Den Tv-kanal som sänder matchen är TV12, där du kan se den live.

Det går också att koppla din live stream till din TV om du sitter på exempelvis en HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, Kroatien

Livakovic
Jedvaj – Lovren – Vida – Pivaric
Kovacic – Rakitic
Kramaric – Modric – Perisic
Rebic

Skador:
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Spanien

 De Gea
Jonny – Nacho – S. Ramos – M. Alonso
Thiago – Busquets – Ñiguez
Aspas – Rodrigo – Asensio

Skador:
Avstängnignar:

Kroatien har revansch att utkräva

Kroatien och Spanien möts i Nations League under torsdagskvällen. Detta är en måste-vinna-match för Kroatien, som ligger sist i gruppen, om nationen ska kunna avancera till gruppens förstaplats.

Kroatiens första möte mot Spanien slutade på sämsta möjliga sätt. De rödvitrutiga fick lämna Alicante med 0 poäng och 6 mål i baken. VM-finalisterna fick alltså omgående påminnas om att det är hårt arbete som krävs för att stanna på toppen.

I Kroatiens andra Nations League-match spelade man 0–0 hemma mot England.

Spanien leder gruppen, efter seger mot Kroatien samt en seger och en förlust mot England. 6 poäng efter 3 matcher, och med seger ikväll säkrar man gruppens förstaplats.

Speltips

Spanien fullständigt dominerade ut Kroatien när lagen möttes tidigare i höstas, och vann med siffrorna 6-0. Visst gör hemmaplan sitt, men skillnaden borde väl ändå inte vara så stor att Kroatien vinner eller spelar lika nu? Vi tror inte det.

Vi spelar den raka 2:an till 2.15 gånger pengarna på Bet3656.

  • Tips: Spanien vinner matchen
  • Odds: 2.15, Bet365 (odds från 16:40 14/11/2018)

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se