NYHETER

Målskytten som tog Sverige vidare till VM slet av korsbandet i returmatchen. Nu väntar en lång rehabilitering för Jakob Johansson. 

Långtidsskadad – Kanske missar VM

Det dröjde inte länge innan man kunde konstatera att korsbandet på Jakob Johansson var av. Att som fotbollsspelare åka på en korsbandsskada är allvarligt. Dessa skador är främst förknippade med lång rehablitering.

Mycket tråkigt för Jakob Johansson som nu får glädja sig åt det svenska avancemanget.

Det är i nuläget omöjligt att svara på hur lång tid det kommer ta innan Jakob Johansson kommer tillbaka till fotbollsplanen, men helt klart kommer det att ta tid.

Janne Andersson har redan varit ute och kommenterat skadan på Jakob Johansson.

”Jättetråkigt för Jakob, jag lider verkligen med honom!”

Även Jakob Johansson har kommenterat sin situation med skadan. Han har förhoppningar om att vara tillbaka, och spelklar tills maj 2018.

Både vi, och Jakob Johansson känner till att det är en rehabliteringstid som kan bli svår att uppnå.

Kanske kommer det bli så att Jakob Johansson inte kommer finnas med i den trupp som Sverige kommer att åka till VM med.

sverige gör mål mot italien play off

Ersättare finns

Att Jakob Johansson eventuellt kommer missa VM är tråkigt. Det är ett vasst vapen som Janne Andersson gärna skulle vilja ha till sitt förfogande.

Jakob Johansson ersatte igår Albin Ekdahl som igår hade problem med sin rygg. Även om Albins skada verkar ihärdig, så förväntas han bli frisk innan Jakob Johansson.

Igår så blev det Gustav Svensson som hoppade in efter att Jakob vridit om sitt knä. Gustav gjorde enligt oss en bra insats, men det märktes att han inte var helt bekväm i sin roll som en av Sveriges stöttepelare på mittfältet.

Vi önskar nu all lycka till för Jakob Johansson och hans tillsynes långa rehabilitering. Vi och många andra i Sverige önskar att han finns till förfogande tills VM 2018 i Ryssland. Ett mästerskap som Jakob Johansson sköt oss vidare till.

100% upp til 1000 KR

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Ingen Bonusar

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Bonusar endast för nya spelare