NYHETER

Robin Olsen gjorde i natt sin andra match för Roma, där det blev två insläppta mål mot Real Madrid. Se höjdpunkterna här!


Robin Olsen genomförde en uppmärksammad övergång från FC Köpenhamn till AS Roma under sommaren, och debuterade för en dryg vecka sedan då FC Barcelona stod för motståndet. Den gången spelade Olsen en halvlek, efter vilken ställningen var 1-1. Efter att andramålvakten Antonio Mirante klivit in i Olsens ställe förlorade Roma med 4-2.

I natt var det dags för Olsens andra match för sin nya klubb, då Real Madrid stod för motståndet.

Redan efter en kvart hade Marco Asensio och Gareth Bale sett till att Real Madrid ledde med 2-0, vilket även var ställningen i halvtid. Till starten av andra halvlek byttes Mirante återigen in, och han kunde hålla tätt mot det reservlag Real slängde in efter paus. Kevin Strootman sköt även in en reducering, och matchen slutade 2-1.

Se höjdpunkterna från matchen nedan!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se