NYHETER

Vi plockar fram tre heta derbyn från tre av europas huvudstäder!

Derbyn du inte får missa i helgen v. 46

Som vi tidigare nämnde så kommer helgens europeiska spelschema bjuda på derbyn. Antalet är tre stycken, och det är inte mellan vilka lag som helst.

Lagen som spelar derbyn under helgen kommer från fotbollstokiga städer, och anses vara mycket klassiska i de ligor som man spelar i. Se vilka matcher det finns under 18:e november 2017. Vi utlovar några derbyn med några av världens bästa fotbollslag 2017.

Arsenal - Tottenham

Två klassiska lag spelar i helgen ett derby i London. Det är Arsenal ”Gunners” FC som tar emot Tottenham Hotspur på sina hemmaarena. Matchen är inte bara ett kraftprov mellan lagen och deras supportrar. I vinstpotten ligger tre poäng som är viktiga för både Tottanham och Arsenal att få med sig.

I skrivande stund ligger Tottenham på en tredje plats, och Arsenal på en sjätte plats i Premier League.

roma vs lazio - romderbyt

Roma - Lazio

Romderbyt, även kallat ”Derby della Capitale” spelas mellan två mycket klassiska klubbar i Serie A. De lag som tillsammans skapar detta huvudstadsderby i Italien är AS Roma och SS Lazio.

Derbyt kännetecknas främst av en fantastisk inramning från lagens supportrar, och en het stämning. Även denna match kommer vara viktig för ligaplaceringarna. Just nu ligger Lazio en placering för Roma. Ett resultat som kan ändras om Roma skulle gå som vinnare från matchen.

Atletico Madrid – Real Madrid

Även bland den spanska fotbollen kommer vi kunna se ett hett derby från huvudstaden. Denna match spelas mellan två av Madrid absolut bästa fotbollslag.

Atletico Madrid kommer att ta emot Real Madrid på sin nya hemmaarena – Wanda Metropolitano. En arena som Real Madrid inte alls är speciellt vana att spela på.

Just nu ligger både Real Madrid och Atletico Madrid på 23 poäng i La Liga, och matchen kommer avgöra vilket av lagen som kommer att dra ifrån sin derby-konkurrent.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se