NYHETER

Vi är nu framme vid semifinalerna i den spanska cupen – Copa del Rey. Vi ser nu framemot dubbelmötet mellan FC Barcelona & Atletico Madrid. 

I Spanien är det stort fokus på två viktiga matcher i Copa del Rey. Det är naturligtvis de två semifinaler som spelas mellan de spanska fotbollsklubbar som är kvar i cupen. Främst fokus vilar på matchen mellan FC Barcelona – Atletico Madrid.

Båda dessa matcher kan du streama med hjälp av bet365. De ser nämligen till att ge hela Copa del Rey via sin live streaming. Du som spelare behöver endast ha pengar på ditt spelkonto för att streama FC Barcelona – Atletico Madrid den 4/2 och den 7/2.

Vinnaren mellan FC Barcelona och Atletico Madrid kommer belönas med att gå vidare till finalen. Där väntar antingen John Guidettis Celta de Vigo eller Depotivo Alavés. Vem tror du drar längst strået i dubbelmötena?

Underskatta inte Atletico Madrid!

Det är länge känt att det är två av Spaniens bästa lag som spelar i den ena semifinalen i Copa del Rey. Både FC Barcelona och Atletico Madrid har stora erfarenheter med ett tight spelschema, hårda matcher, och känningar i benen.

När vi kollar tillbaka så ser vi att det är FC Barcelona som klarar sig bäst vid situationer där det kommit flera tuffa matcher på rad. Därför tror vi att FC Barcelona kommer vara ett mer piggt lag i returmatchen som spelas knappt tre dagar efter första matchen.

Atletico Madrid känner självklart till mycket om Barcelona, och har säkert stor respekt för laget. Däremot njuter nog Atletico Madrid av läget att vara underhuggare. De flesta förväntar sig att det är FC Barcelona som kommer att ta tag i taktpinnen och ta sig vidare till final.

Det låter Atletico Madrid spela med en betydligt bekvämare press, i jämförelse med Barcelona som förväntas vinna.

Vårt speltips blir att Atletico Madrid tar sig vidare till final. Det ger oss hela 10.00 i odds inne hos bet365.

Streama spansk fotboll

Vi nämnde tidigare att du kan streama FC Barcelona – Atletico Madrid på bet365. De kommer att visa matchen helt kostnadsfritt, och alla medlemmar kan enkelt ta del av deras live streaming.

Det är inte den enda fotbollen som visas inne hos bet365. De väljer att erbjuda direktsändningar av matcher varje dag. Där har de samlat massor av spansk fotboll. Forutom Copa del Rey, så kan du även se till att streama La Liga.

Om du skulle vara intresserad av att streama fotboll från andra ligor så erbjuder bet365 massor matcher. Där hittar du t.ex. matcher från Bundesliga, Serie A, och Ligue 1.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se