Radamel Falcao berättar en rolig anekdot.
NYHETER

Radamel Falcao berättar om José Giménez udda knep, som fick Falcao att tappa fokus på matchen.

Sommaren 2015 värvades den då 18-årige José María Giménez till Atlético de Madrid, och mittbacken har under de senaste säsongerna växt fram som en av de bästa i världen på sin position.

Just nu är Giménez på plats i Brasilien och spelar Copa América med Uruguay, för att försöka leda sitt landslag hela vägen till titeln. Någon annan som är ute efter samma sak, men med Colombia istället, är anfallsstjärnan Radamel Falcao.


LÅNGLÄSNING: Målvakten Moacir Barbosa blev hatad av hela Brasilien


"Ställde mig massor av frågor"

I en intervju berättar Falcao, som lämnade Atlético Madrid samma sommar som José Giménez gick dit, om hur han kommer ihåg sin första match mot Giménez.

Det var den 10 september 2013, i en VM-kvalmatch som också var Giménez debut i A-landslaget. Giménez använde sig av en något udda metod för att få Falcao att tappa fokus, och den verkade fungera alldeles utmärkt.

– Jag kunde inte koncentrera mig eftersom Giménez gjorde mig galen, berättar Radamel Falcao.

– Han ställde mig frågor. Först frågade han mig vilken bil jag körde. När jag förklarade det var han redan borta och väntade på att möta ett inlägg.

Men det var knappast slut där.

– Det var bara början, fortsätter Falcao. Sedan frågade han mig varför flaggorna till Ecuador, Colombia och Venezuela har samma färger.

– Nästa gång kom han över och berättade att den här matchen var hans debut, att han var väldigt glad och att han skulle tatuera in datumet för matchen, och undrade om ”september” stavades med eller utan ”p”. Det slutade med att jag missade chansen att hoppa vid rätt tillfälle för ett inlägg.

Colombia är efter två spelade matcher redan klara gruppvinnare av Grupp B i Copa América, och Uruguay har i praktiken säkrat avancemang från sin grupp de också.

Båda lagen har en gruppmatch kvar att spela; Colombia möter Paraguay söndag 23 juni klockan 21:00, medan Uruguay ställs emot Chile 01:00 natten till tisdag 25 juni. Här kan ni läsa om hur ni gör för att titta på Copa América live.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se