NYHETER

Ikväll spelas det en gruppfinal i VM-kvalet. Matchen avgör vilket lag av England och Slovakien som kommer stå som ensam gruppledare.

Vi börjar närma oss slutet av kvalet till VM i Ryssland 2018. Det är nu det gäller och England har en bra chans att ta hem gruppsegern. Om nu inte Slovakien vinner matchen och själva tar över förstaplatsen i gruppen. Se gruppfinalen via live stream. I vår artikel går vi igenom hur du snabbast möjligast startar en live stream på England mot Slovakien.

Det som talar för England är givetvis hemmaplansfördelen. Det är båda två lag som har spelat bra i gruppspelet och deras matcher har varit sevärda att följa via stream. När man väl startat en live stream på England – Slovakien kan man se samtliga matcher från det europeiska VM-kvalet på samma ställe. Läs mer för att hitta vart du ser matchen.

England efter mål mot Slovakien via stream

  • Avspark: Idag 4 sep, 20:45
  • Spelplats: Wembley Stadium, Wembley
  • Här ser du matchen: Dplay eller Kanal 9

Se England – Slovakien från VM-kvalet via stream idag

För att se England mot Slovakien via live stream behöver man skapa ett konto hos Dplay. Sedan måste man skaffa deras sportpaket där de erbjuder massvis av sport och ligor via stream. Förderar man att se England – Slovakien via TV är det Kanal 9 som gäller.

Så för att se matchen från VM-kvalet gäller det alltså att du vänder dig till ovanstående streamingtjänst. Du kan räkna med en bra fotbolls stream i hög kvalitet som lever upp till de förväntningar man kan på en bra live stream. Detta är en match man inte bör missa med tanke på att detta förmodligen kommer avgöra vilka som vinner gruppen.

Matchen kommer spelas mellan två lag som har VM i sikte och säkert bjuda på en hel del dramatik. Oavsett om man inte håller på något av lagen kommer det att bli en sevärd match att följa via live stream. Så kom igång med en stream och låt kvällen spenderas framför en bra fotbollsmatch.

Så vill du följa fler matcher från VM-kvalet via live stream kan du vända dig till samma streamingtjänst som i matchen mellan England – Slovakien. Därför rekommenderar vi dig att komma igång idag så att man är väl förberedd inför de kommande matcherna.

Det går inte bara att fotboll hos Dplay. Man kan även följa US Open 2017, cykling och mycket mer. Priset man betalar är även det överkomligt jämfört med de andra stora streamingleverantörerna. Så ta del av en live stream billigt som håller hög klass. Du kan även se fotboll via stream på både mobilen och surfplattan, direkt från VM-kvalet.

England mot Slovakien i VM-kvalet 2017

Om gruppfinalen

Detta är den tuffa matchen England har kvar i gruppspelet. De har även Slovenien och Litauen kvar att spela mot. Två matcher de med största sannolikhet kommer att vinna.

Slovakien har England, Skottland och Malta kvar att spela mot. Både England och Skottland möter man borta och är två tuffa matcher. Men är det ett lag som har potential till att vinna de tre sista matcherna är det Slovakien.

Vi tror att det kommer bli jämt hela vägen in i slutminuterna i matchen mellan England och Slovakien. Där ett ledningsmål kommer att komma sent i matchen. Det kan vara rena tillfälligheter som fäller avgörandet så förvänta er stor dramatik ikväll.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se