Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 maj, 2021

Streama Villarreal – Manchester United: Se live stream & TV (26/5)

Streama Villarreal – Manchester United: Se live stream & TV (26/5)

Vi är nu framme vid final av Europa League 2021. Den kommer att avgöras den 26 maj, kl. 21:00. Lagen som spelar om guldet är Man United och Villarreal. Här kan vi ge råd för att se Villarreal – Manchester United stream inför matchen!

Allra mest intresse är det självklart att kunna streama finalen av Europa League. Trots att det spelats många heta matcher i Europa League 2021 – så är finalen alltid den som det spås ha flest tittare.

Läs vidare i vår guide för att streama Villarreal – Man United i Europa League finalen. Vi tipsar om de bästa och billigaste sidorna som har rättigheter att sända matchen i Sverige.

Streama fotboll i Europa

Se hos Bet365

Vad: Villarreal – Manchester United, Europa League final 2021
Avspark: Den 26/5, kl. 21:00
Vart: Pge Arena Gdańsk, Polen
Live stream: > Se Europa League streams
TV: Kanal 9
Speltips: Manchester United vinner (1.92 hos Unibet)

Villarreal – Man United stream

Det kommer vara möjligt för dig att välja mellan minst två olika sidor för att se Villarreal – Man United stream från Europa League. Det skapar en valfrihet för dig som vill se matchen.

De sidor som kommer att kunna visa Villareal – Manchester United via live stream i Sverige är DiscoveryPlus och EurosportPlayer. Båda dessa sidor kommer att ha finalen bakom en betalvägg. Det innebär att du måste skapa konto hos någon av dessa tjänster – för att sedan köpa till ett abonnemang.

Ditt abonnemang kommer i sin tur att kunna låsa upp massor av fotboll streams utöver finalen av Europa League. Det går till exempel att streama Allsvenskan inne hos DiscoveryPlus. Du kan läsa mer om vilken sport och ligor inom fotboll som ingår i ditt abonnemang.Väl inne på deras hemsidor har de all info som krävs för att känna till vilket utbud som finns.

Det finns dessvärre ingen sida som kommer att kunna erbjuda dig att se Villarreal – Manchester United stream gratis. Det är bolag som har köpt upp rättigheterna för att kunna sända finalen av Europa League.

Här nedanför kan du direkt se vilka steg du bör gå igenom för att börja streama Villarreal – Man United online.

  1. Gå till EurosportPlayer eller DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto
  3. Köp till abonnemang från 129 kr
  4. Gå till alla live streams
  5. Streama Villarreal – Man United

Se EL final på TV

Det kommer vara möjligt att sända Villarreal – Manchester United på TV. Det har tidigare varit Eurosport och Discovery-kanalerna som delat på TV-sändningar från Europa League. Den kanal som har fått lov att sända finalen är Kanal 9.

Kanal 9 kan många i Sverige tillgå via det kanalpaket som man redan har för sin TV. Det är en fördel. Skulle man inte ha kanalen på sin TV så kan man alltid kontakta sin operatör för att få mer hjälp.

Sändningen via kanal 9 kommer att bjuda på en expertstudio där svenska kommentatorer och experter kommer att ge sina synpunkter inför och efter matchen.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar