Streama Villarreal – Manchester United: Se live stream & TV (26/5)

Vi är nu framme vid final av Europa League 2021. Den kommer att avgöras den 26 maj, kl. 21:00. Lagen som spelar om guldet är Man United och Villarreal. Här kan vi ge råd för att se Villarreal – Manchester United stream inför matchen!

Allra mest intresse är det självklart att kunna streama finalen av Europa League. Trots att det spelats många heta matcher i Europa League 2021 – så är finalen alltid den som det spås ha flest tittare.

Läs vidare i vår guide för att streama Villarreal – Man United i Europa League finalen. Vi tipsar om de bästa och billigaste sidorna som har rättigheter att sända matchen i Sverige.

Streama fotboll i Europa

Se hos Bet365

Streama här!

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Villarreal – Manchester United, Europa League final 2021
Avspark: Den 26/5, kl. 21:00
Vart: Pge Arena Gdańsk, Polen
Live stream: > Se Europa League streams
TV: Kanal 9
Speltips: Manchester United vinner (1.92 hos Unibet)

Villarreal – Man United stream

Det kommer vara möjligt för dig att välja mellan minst två olika sidor för att se Villarreal – Man United stream från Europa League. Det skapar en valfrihet för dig som vill se matchen.

De sidor som kommer att kunna visa Villareal – Manchester United via live stream i Sverige är DiscoveryPlus och EurosportPlayer. Båda dessa sidor kommer att ha finalen bakom en betalvägg. Det innebär att du måste skapa konto hos någon av dessa tjänster – för att sedan köpa till ett abonnemang.

Ditt abonnemang kommer i sin tur att kunna låsa upp massor av fotboll streams utöver finalen av Europa League. Det går till exempel att streama Allsvenskan inne hos DiscoveryPlus. Du kan läsa mer om vilken sport och ligor inom fotboll som ingår i ditt abonnemang.Väl inne på deras hemsidor har de all info som krävs för att känna till vilket utbud som finns.

Det finns dessvärre ingen sida som kommer att kunna erbjuda dig att se Villarreal – Manchester United stream gratis. Det är bolag som har köpt upp rättigheterna för att kunna sända finalen av Europa League.

Här nedanför kan du direkt se vilka steg du bör gå igenom för att börja streama Villarreal – Man United online.

  1. Gå till EurosportPlayer eller DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto
  3. Köp till abonnemang från 129 kr
  4. Gå till alla live streams
  5. Streama Villarreal – Man United

Se EL final på TV

Det kommer vara möjligt att sända Villarreal – Manchester United på TV. Det har tidigare varit Eurosport och Discovery-kanalerna som delat på TV-sändningar från Europa League. Den kanal som har fått lov att sända finalen är Kanal 9.

Kanal 9 kan många i Sverige tillgå via det kanalpaket som man redan har för sin TV. Det är en fördel. Skulle man inte ha kanalen på sin TV så kan man alltid kontakta sin operatör för att få mer hjälp.

Sändningen via kanal 9 kommer att bjuda på en expertstudio där svenska kommentatorer och experter kommer att ge sina synpunkter inför och efter matchen.

 

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman