Streama Milan – Manchester United: Se live stream & TV (18/3)

En rysare väntar på torsdgen den 18 mars. Då kommer Milan ta emot Manchester United i en avgörande match i Europa Leagues åttondelsfinaler. Vet du hur du kan se Milan – Man United via live stream gratis? Om inte, läs vår guide här!

Inför matchen så finns det mycket dramatik att se fram emot. Senaste matchen slutade 1-1, vilket ger oss mycket öppna förutsättningar. Allt kan hända – och du bör inte missa matchen.

För att kunna streama Milan – Manchester United så behöver du bara ta dig till den sida som vi rekommenderar. Där kommer du att hitta alla Europa League streams från alla resterande matcher.

Vad: Milan – Manchester United, Europa League
Avspark: Den 18/3, kl. 21:00
Vart: Giuseppe Meazza-stadion
Live stream: > Se Europa League streams
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Man United vinner (2.20 hos Unibet)

Milan – Man United stream

Det finns lite olika sidor du kan använda för att titta på Milan – Man United live stream under den 18/3. Det kommer finns möjliighet att streama matchen både hos Discovery Plus och EurosportPlayer. Båda dessa streamsidor har tillgång till alla matcher som spelas i Europa League 2021.

Vad krävs då för att man ska kunna streama AC Milan – Manchester United online? Det är att du väljer ett av de alterntiv som vi tipsar om. Tyvärr finns inget gratis alternativ. Sedan registrerar du ett nytt konto hos den sidan du tycker känns bäst. Därefter så köper du ett paket som låser upp din Milan – Manchester United stream. Det gör man smidigt och enkelt – och du kan börja sända fotboll på nolltid!

Att ha ett konto hos t.ex. Discovery Plus kommer inte bara låsa upp Milan – Manchester United stream. Det kommer ingå massor av annan fotboll och sport i ditt abonnemang. Det är t.ex. möjligt att sända Allsvenskan online senare i år när ligan drar igång.

Följ gärna stegen för att direkt kunna se fotbollen du allra helst inte vill missa!

 • Gå till Discovery Plus
 • Registera ett konto
 • Köp sportpaket från 399 kr i månaden
 • Se Milan – Man United + alla matcher i Europa League

Det kommer även vara möjligt att se matcherna inne hos EurosportPlayer. Där är det något biligare att få tillgång till live streaming. Det är inga större skillnader i sändningarna. Det ingår däremot inte lika mycket övrig fotboll som det gör inne hos Discovery Plus. Det som ingår är dock Bundesliga live streams. Vilket intresserar en del fotbollsfantaster i Sverige.

 • Gå till EurosportPlayer
 • Öppna ett nytt konto
 • Köp abonnemang från 129 kr i månaden
 • Se Milan – Man United + alla matcher i Europa League

Se på TV

Om du hellre vill sända Milan – Manchester United på TV så är det möjligt. Matchen kommer att sändas på svensk TV. Närmare bestämt så är det Kanal 9 som kommer visa matchen. Där kommer man att erbjudas att se samma sändning som även finns inne hos Discovery Plus.

Du kan självklart räkna med att det blir hög kvalité på den sändning som kommer visa matchen. Både när det kommer till ljud och bild. Det kommer även finnas svenska kommentatorer som ger en extra bra guidning under matchen.

 • TV-kanal: Kanal 9
 • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja
Stryktipset – 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg! Denna vecka ryms hela den avslutande omgången från Premier League samt två matcher från Allsvenskan och en från Serie A …
20 maj, 2022 | Emil Sandberg
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson