Malmö FF - Dynamo Kiev live stream
NYHETER

Se hur du gör för att streama Malmö FF - Dynamo Kiev, eller för att titta på matchen på TV.

Streama Malmö FF – Dynamo Kiev live

Du som vill streama Malmö FF – Dynamo Kiev är nära att få din önskan uppfylld. Det krävs inte mycket för att titta på matchen online på nätet. De som äger rättigheterna att visa Europa League i Sverige är Discovery, och det är därmed på en av deras sajter du kan titta på matchen.

Matchen sänds på eurosportplayer.se, och där kan du se den viktiga gruppspelsmatchen. Sändningen är givetvis live, direktsänd, och av hög kvalitet både gällande bild och ljud.

Sätt igång din Malmö FF – Dynamo Kiev live stream från valfri plattform, och titta på matchen från dator (bärbar eller stationär), mobil eller Ipad.

Gå in på eurosportplayer.se, skapa ett konto och börja betala för ett månadsabonnemang. Sedan är det bara att välja matchen i flödet, och börja njuta av att streama Malmö FF – Dynamo Kiev live!

  • 1. Gå in på eurosportplayer.se
  • 2. Skaffa konto och abonnemang
  • 3. Titta på Malmö FF - Dynamo Kiev via live stream (28/11 19:00)

Kolla även hur du bär dig åt för att se på Europa League streams på nätet.

Titta på Malmö FF – Dynamo Kiev på TV

Som vanligt när det vankas Europa League är det Kanal 9 som står för sändningen, då det är där Discovery valt att placera EL-matcherna när svenska lag är igång.

I studion kan du som ska titta på Malmö FF – Dynamo Kiev se när programledaren Karin Frick drar i spakarna, och med sig har hon AIK-stjärnan Henok Goitom och tidigare Djurgårdsspelaren Johan Arneng.

Sändningen till uppsnacket startar redan 20:00, och i en hel timme kan du ta del av förhandsanalyser, att titta på höjdpunkter från tidigare matcher och att se startelvor. Räkna även med en hel del snack om Zlatan Ibrahimovics investering i Hammarby och stort fokus på hyllningarna av Markus Rosenberg.

Kanske råkar det vara så att du saknar kanalen som sänder Malmö – Dynamo Kiev? Oroa dig inte! Det är enkelt att koppla din Malmö – Dynamo live stream från valfri plattform till TV-skärmen. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 21:00 (avspark 18:55)

Presskonferensen inför dagens match, med tränare Uwe Rösler och Jo Inge Berget.

Inför matchen

Det har inte blivit mycket fokus på matchen från Malmöfansen de senaste dagarna, utan denna viktiga Europa League-kamp har överskuggats av att Zlatan Ibrahimovic blivit delägare i Hammarby.

Zlatans beslut, investering och prat i media om att han ser potential i Hammarby och vill göra klubben störst i Skandinavien har inte tagits emot väl hos Malmöfansen. Statyn har fått en toalettsits hängd över armen, en plastpåse över huvudet och bengaler kastade på sig. Zlatans lägenhet i Östermalm har fått sprayfärg med texten ”Judas”.

Men nu är det dags att lägga undan energin från Zlatan till matchen. Detta är Markus Rosenbergs allra sista hemmamatch, och denne – i Malmöfansens ögon – riktige klubblegendar kan vänta sig en stor hyllning. Och vi får hoppas att han betalar tillbaka genom att avgöra matchen åt MFF.

Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts
1 Dynamo Kiev 4 1 3 0 3 2 +1 6
2 FC Köpenhamn 4 1 3 0 4 3 +1 6
3 Malmö FF 4 1 2 1 3 3 +0 5
4 FC Lugano 4 0 2 2 1 3 -2 2

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se