Lugano - Malmö FF live stream
NYHETER

Malmö är i Schweiz för att möta FC Lugano. Hitta din live stream till Europa League-matchen.

Streama Lugano – Malmö FF live

För att streama Lugano – Malmö FF behöver du först och främst ta reda på vilka som har sändningsrättigheterna för matchen. Det kan vi tala om för dig är Discovery, som bland annat sitter på kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2. De äger även streamingsajten eurosportplayer.se, där de sänder fotboll och annan sport. De har rättigheterna att visa Europa League.

För att titta på Lugano – Malmö FF på nätet är det den sidan du ska skapa ett konto på. Gå alltså in på eurosportplayer.se, skapa ditt konto och därpå signera ett abonnemang.

Allt som oftast får du se fotboll på Eurosport Player med väldigt skickliga kommentatorer, och det är ständigt bild och ljud av hög kvalitet. Det går dessutom att se din Lugano – Malmö live stream från valfri plattform.

  • 1. Gå till eurosportplayer.se
  • 2. Skaffa ett konto och abonnemang
  • 3. Titta på FC Lugano - Malmö FF via live stream

Titta på Lugano – Malmö FF på TV

Kanalen som visar Lugano – Malmö på TV är Kanal 9. Har du den i ditt utbud är det alltså bara att luta dig tillbaka i TV-soffan och kolla när MFF slåss för att skapa sig ett bra läge att nå slutspel.

I studion sitter flera kända ansikten. Vi får bland annat se AIK:s legendar Henok Goitom, och så även den prisade krönikören Simon Bank. Dessutom Tommy Åström och Irma Helin.

Är det möjligtvis så att du saknar Kanal 9 men ändå vill se matchen på TV? Det löser sig. Det är bara att koppla din Lugano – Malmö live stream från den plattform du har sändningen igång på till din TV. Detta enklast med hjälp av en Chromecast eller Apple TV. Sänder du matchen från dator går det bra att koppla sändningen med en HDMI-kabel.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 18:00
  • Avspark: 19:00

Här syns en intervju med Malmös mittfältare Sören Rieks efter segern mot Lugano på Stadion.

Inför matchen

Malmö inledde sitt Europa League-gruppspel med att förlora knappt borta mot Dynamo Kiev, men därefter har resultaten steg för steg vänt till MFF:s favör. Hemmamatcher mot FC Köpenhamn respektive FC Lugano gav en oavgjord och en seger, och nu ska vi få se om Malmö kan lyckas lika bra mot Lugano i Lugano.

Allsvenskan är över och det blev inget guld för de himmelsblå, även om det onekligen var nära. Djurgårdens upphämtning mot Norrköping fällde Malmö, och det blir återigen bara kval till Europa League nästa höst. Men tar man sig väl in i gruppspelet, som i år, är det inte illa det heller.

Nu när Allsvenskan är slut läggs hur som helst all kraft på Europa League. Mot Lugano bör man vinna, om man ska ha goda chanser att kvalificera sig till slutspel.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 FC Köpenhamn 3 1 2 0 3 2 +1 5
2 Dynamo Kiev 3 1 2 0 2 1 +1 5
3 Malmö FF 3 1 1 1 3 3 0 4
4 FC Lugano 3 0 1 2 1 3 -2 1

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se