Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 mar, 2023

Streama Lech Poznan – Djurgården (9/3): Live stream & TV

lech poznan djurgården live stream tv

Är ni sugna på att live streama Lech Poznan – Djurgårdens IF från Europa Conference League? Vi visar er hur ni gör för att hitta en stream till matchen, och var matchen sänds på TV.

På torsdag kväll den 9 mars kommer vi att kunna titta på Lech Poznan – Djurgårdens IF. Lagen möts i åttondelsfinal av Europa Conference League, och många lär vara intresserade av att se matchen direktsänt på nätet. Eller varför inte på TV?

I den här texten går vi igenom vad som gäller kring live stream och TV-sändning av ECL-åttondelen. Se hur ni gör för att hitta en Lech Poznan – Djurgården stream att se direktsänt på nätet, och läs om vilken kanal som sänder matchen på TV.

Streama fotboll online
Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Lech Poznan – Djurgårdens IF, Europa Conference League
Var: Stadion Poznan, Polen
När: 9 mars, klockan 21:00
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Lech Poznan – Djurgården speltips

Streama Lech Poznan – Djurgården live

Frågan alla ställer sig denna torsdag är: Hur gör man för att streama Lech Poznan – Djurgården live? Det är Viasat som sitter på sändningsrättigheterna av Europa Conference League, och för att se matcherna från denna tävling online måste ni ha tillgång till deras streamingtjänst. Med ett konto hos Viaplay, och tillhörande sportabonnemang, kan ni se alla matcher från Europa Conference League.

Gå alltså in på Viaplay, starta ett konto och köp sportabonnemang. Sedan kan ni börja att titta på er Lech Poznan – Djurgården stream från vilken enhet ni vill. Det går att titta via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att få se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli nöjda med er Lech Poznan – Djurgården live stream. Bild, ljud och kommentatorer håller god kvalitet.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Lech Poznan – Djurgården live

Titta på Lech Poznan – Djurgården på TV

Innan ni börjar fixa med att hitta en stream av matchen är det bäst att kolla upp vilken kanal som visar Lech Poznan – Djurgården på TV, och om ni har den kanalen i ert utbud. Matchen kommer att visas på TV6, och har ni den är det bara att bläddra in den på er TV och att där börja titta på matchen.

Det är många som har kanalen TV6, och därför är det nog en hel del glada supportrar där hemma i hushållen just nu. De kan bläddra in kanalen direkt på TV:n och börja se Lech Poznan – Djurgården från TV-soffan.

Saknar ni TV6 kan ni se matchen på TV ändå, om ni skaffar ett konto hos Viaplay och köper sportabonnemang där, för att sedan koppla över den sändningen till TV:n med hjälp av en Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Förutsättningarna inför den här matchen är relativt jämna. Lech Poznan slog häromåret ut Hammarby ur Europa League-kval i en jämn match, och för att ta sig till åttondelsfinalen slog man ut norska Bodö/Glimt. Det var dock Glimt som var det starkare laget i dubbelmötet, men Poznan hade marginalerna på sin sida.

Hos Poznan spelar tre svenskar, däribland förre Djurgårdsspelaren Jesper Karlström. Utöver Karlström finner vi lagets stora stjärna Mikael Ishak, och så tidigare Norrköpingsförsvararen Filip Dagerstål. Returmatchen spelas på Tele2 Arena torsdagen efter denna match.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar