Lindkvist om AIK - Celtic
NYHETER

Rasmus Lindkvist pratar om sin form och om hur AIK ska spela för att slå Celtic ikväll.

AIK är mitt uppe i ett dubbelmöte med Celtic, i playoff till Europa League. Vinnaren kvalificerar sig till själva turneringen. Celtic vann första mötet, på Celtic Park, med 2-0, och AIK har nu en svår uppgift framför sig.

Om ni vill streama AIK - Celtic FC ska ni kolla in den här artikeln.

En som spelade hela matchen då var Rasmus Lindkvist. Mot Östersund i helgen var det tänkt att han skulle få vila, men efter en tidig skada på Tarik Elyounoussi byttes han in och fick själv en känning i slutet av matchen. Men nu är han på bättringsvägen.

– Det känns bra. Jag har kört lite recovery-träning så det känns bra, säger Rasmus Lindkvist till AIK:s hemsida.

Lindkvist gjorde en väldigt bra match mot Östersund, och stod för både ett mål och en assist. Det var hans två första poäng den här säsongen.

– Personligen är det alltid skönt att kunna göra mål och att kunna bidra med poäng till laget så det är väldigt kul.

Vem är snabbast i laget?

– Det är väl jag.

Vem är hårdaste konkurrenten då?

– Det är väl Robert (Lundström) måste jag säga.

Innan den korta intervjun avslutas får Lindkvist frågan om hur AIK ska spela för att göra en bättre insats än på Celtic Park, då man inte lyckades åstadkomma särskilt mycket. För nu måste AIK göra minst två mål för att kunna gå vidare.

– Förhoppningsvis ska vi vara mer framåtlutade än sist. Vi blev väldigt tillbakatrycka och hade inga uppspelspunkter att spela upp bollen på när vi väl vann den så att det ska vi nog förbättra till nästa match.

Matchen mellan AIK och Celtic har avspark klockan 19 på torsdagskvällen. Även MFF kvalspelar till Europa League ikväll, och Malmös match mot Bnei Yehuda börjar även den klockan 19.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se