Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 mar, 2022

(U21) Streama Sverige – Irland, 29/3: Se live stream & TV

Sverige Irland speltips odds

Sverige ställs emot Irland i kvalet till U21-EM. Läs om hur ni gör för att titta på matchen online, vi visar er vägen till er Sverige – Irland live stream.

Sveriges U21-landslag spelar en mycket viktig kvalmatch till 2023 års U21-EM, och det är Irland som står på andra sidan. Här ger vi er alla förutsättningar vad gäller sändning av matchen, och visar er hur ni hittar er Sverige – Irland stream.

Vi går också igenom hur det ser ut med TV-sändning av matchen, vilken kanal sänder mötet på TV? När du läst klart den här artikeln ska du veta precis hur du gör för att titta på Sverige – Irland!

Streama fotboll online

Titta på massor av matcher hos Bet365

Vad: Sverige – Irland (Kval, U21-EM)
När: Den 29/3, kl. 18:00
Live stream: C More
TV: Sportkanalen
Speltips: Sverige vinner (Odds: 1,60 hos Unibet)

Läs gärna om de bra bettingsidor som vi har recenserat, innan ni lägger ert spel. Till den här matchen har vi valt att rekommendera Unibet, då de har fina odds på matchen.

Streama Sverige – Irland live

Det är enkelt att live streama Sverige – Irland (U21), så länge man vet vilken tjänst som sänder matchen. Det vet vi, och vi kan meddela er att det är C More. Har du ett konto på deras streamingtjänst kan du titta på matchen direktsänt online. Då kan du även streama Polen – Sverige live.

Välj själv om ni vill titta på er U21 Sverige – Irland stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din livesändning till TV-skärmen, och se matchen på TV även om du saknar kanalen som visar matchen.

Sändningarna av fotboll streams på C More håller alltid hög nivå, och då talar vi om såväl bild som ljud och kommentatorer. Vi tror att du ska få en trevlig stund framför din Sverige U21 – Irland U21 live stream.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Polen – Sverige live!

Titta på Sverige – Irland på TV

Live streams i all ära, men fotboll ses bäst på TV. Många undrar nog vilken kanal som visar Sverige – Irland U21 på TV, och vi har svaret. Den kanal som direktsänder matchen är Sportkanalen, och har ni den i ert utbud sitter ni alltså lugnt i båten.

Saknar ni kanalen som sänder matchen kan ni använda en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande för att koppla över er stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Avspark: 18:00

Inför matchen

Sverige toppar för tillfället kvalgruppen, men har en match mer spelad än Italien på andra plats. Sverige och Italien står båda på 14 poäng, men Sverige har bättre målskillnad. Sverige och Italien möts i Sverige i den allra sista matchen av kvalet, 9 juni. Det kan bli en riktigt nervkittlande och direkt avgörande tillställning.

Men först krävs seger mot Irland och sedermera Luxemburg. Irland ligger på fjärde plats i kvalgruppen, med tio poäng, och har ännu chans på avancemang – om än små. De slog faktiskt Sverige sist lagen möttes, med 1-0 efter ett avgörande i 93:e minuten. Men nu spelar vi på svensk mark, och då hoppas vi på en bättre utgång.

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar