Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 okt, 2019

Titta på Turkiet – Albanien: Se EM-kvalet via live stream

Turkiet tar emot Albanien i EM-kvalet. Läs om hur du gör för att streama matchen online.

På fredag kväll kan vi titta på Turkiet – Albanien, när lagen möts i den sjunde omgången av kvalet till EM 2020. Intresset för att titta på denna match kommer att vara stort, och vi ska här visa hur man bär sig åt för att se kvalmatchen live på internet.

Läs vidare i denna artikel för att se hur du ska gå tillväga för att streama Turkiet – Albanien via live stream.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streama Turkiet – Albanien

Efterfrågan på att se EM-kvalmatcher, till exempel att hitta en bra Malta – Sverige live stream, är stort i Sverige. Denna text riktar in sig specifikt på matchen mellan Turkiet och Albanien, som är en av fredagens bästa matcher i fotboll.

Den tjänst som sänder Turkiet – Albanien i Sverige är C More, och det är således där du ska skaffa ett konto för att kunna titta på matchen. Du behöver även ett sporabonnemang och det räcker med C More Mycket Sport, vilket kostar 199 kronor per månad. Det ger dig även tillgång till annan fotboll som till exempel resten av EM-kvalet och utvalda matcher från Allsvenskan.

På C More kan du titta på din Turkiet – Albanien live stream med hög bild- och ljudkvalitet. Se matchen från vilken plattform du vill – mobil, dator eller surfplatta går lika bra.

Titta på Turkiet – Albanien på TV

Det är dessvärre ingen svensk TV-kanal som visar Turkiet – Albanien. Därför går det inte att ratta in den via fjärrkontrollen. Men det finns en annan lösning, som gör att du kan se matchen på din TV-skärm trots att den inte sänds på någon kanal.

Om du skaffar konto och abonnemang på C More kan du koppla din livesändning från dator/mobil/surfplatta till TV:n. För att göra det behöver du ha en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande verktyg.

Inför matchen

En del av försnacket har handlar om hur Turkiets stjärna Hakan Calhanoglu med en Instagram-story gått ut och backat Erdogan, vilket inte alla uppskattar runtom i världen. Men här ska vi fokusera på fotbollen.

I fotbollen har Calhanoglu gått svagt i Milan ett bra tag nu, och producerar inte många poäng samtidigt som hela laget spelar dåligt. En annan stjärna, Cengiz Ünder, har haft skadeproblem och han finns inte med i truppen.

För Albaniens del kommer man att målvakten Etrit Berisha – tidigare i Kalmar FF – gör en bra match.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar