Streama Sverige U21 - Italien U21: Titta på TV & stream

  • Sverige ligger illa till i kvalgruppen och måste vinna den här matchen för att kunna nå EM.
  • Italien ligger tvåa i gruppen och har två matcher mindre spelade än gruppettan Irland.
  • Detta är den första kvalmatchen de här två lagen emellan.
Vad Sverige – Italien, kval till U21-EM 2021
Var Örjans Vall, Halmstad
När Tisdag 8 september, 18:30
Live stream Streama Sverige – Portugal

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du också intresserad av att live streama Sverige U21 – Italien U21? Då har du kommit rätt. Vi visar hur ni bär er åt för att se matchen online på nätet, tisdag 8 september.

Intresset för Sveriges U21-kvalmatch till U21-EM 2021 mot Italien lär vara stort. Sverige spelar med kniven mot strupen, när Italiens topptippade U21-landslag gästar. Läs om hur ni gör för att titta på matchen online.

Vi visar er hur ni hittar er Sverige U21 – Italien U21 live stream. Följ med och se hur ni gör för att se matchen på nätet.

Streama Sverige U21 – Italien U21

Det är många som vill titta på Sverige – Italien, när lagen möts i kvalet till U21-EM 2021. I den här texten visar vi er hur ni gör för att streama matchen direkt på nätet.

För att titta på fotboll är det bra att allra först och främst veta vilket TV-bolag som kommer att sända matchen, vilka som sitter på rättigheterna att göra så. Det är TV4/C More som äger rättigheterna till att visa just kvalet till U21-EM. På C More kan ni även streama Sverige – Portugal live.

Du kan alltså streama Sverige U21 – Italien U21 på C More. Gå in på sidan, skapa ett konto och köp ett sportabonnemang. Då kan du se matchen direktsänt via valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din Sverige – Italien live stream (U21) från din enhet till TV-skärmen.

Kvalitén på din sändning på C More håller alltid hög nivå, och det gäller såväl ljud som bild. Även kommentatorerna håller hög klass.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Titta på Sverige U21 – Italien U21 i EM-kvalet!

Titta på Sverige U21 – Italien U21 på TV

Du kan se Sverige – Italien i kvalet till U21-EM på TV. Den kanal som visar matchen är Sportkanalen, och där kan du således se mötet direktsänt.

Har du inte kanalen men vill ändå se matchen på TV kan du som sagt koppla din Sverige U21 – Italien U21 stream från valfri enhet till TV-skärmen, så länge du har en Chromecast, Apple TV, Chromecast eller liknande verktyg.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 18:30, tisdag 8 september

Inför matchen

Sverige ligger rätt pyrt till i kvalgruppen. Man har försatt sig i en situation där man behöver vinna varenda en av de återstående matcherna, och där det inte ens är säkert att det räcker. Seger mot Italien är hur som helst en bra början mot detta avlägsna, möjliga men svåruppnåeliga mål.

Italien och Sverige har båda spelat fem matcher, men Sverige har 6 poäng medan italienarna spelat in 13 pinnar. Sverige ligger 4:a i gruppen, Italien 2:a. För att kunna gå till EM måste man som sämst sluta 2:a.

Speltips på fotboll

Örgryte - GAIS, 3/8: Speltips & stream
Örgryte - GAIS, 3/8: Speltips & stream
Örgryte och GAIS möts i en Superettan match som kan sluta hur som helst. Odds på att båda lagen nätar är högt och bra och får vårt speltips.
News icon 2 augusti, 2021
Author icon Katten Jansson
Akropolis - Öster, 3/8: Speltips & stream
Akropolis - Öster, 3/8: Speltips & stream
Varken Akropolis eller Öster har öst in mål denna säsong. Det bör de inte heller göra när lagen drabbas samman i Superettan. Speltipset landar på ett underspel.
News icon 2 augusti, 2021
Author icon Katten Jansson
Sparta Prag - Monaco, 3/8: Speltips & stream
Sparta Prag - Monaco, 3/8: Speltips & stream
Sparta Prag blir svårslagna på hemmagräs när Monaco gästar dem i kvalet till Champions League. Bra odds finns på att Sparta Prag inte förlorar det första mötet.
News icon 2 augusti, 2021
Author icon Katten Jansson