Streama Sverige - Spanien: Se live stream & TV (EM 2021)

Dagen vi alla svenskar har väntat på är nu här. Premiär mot Spanien i EM 2021 väntar den 14/6, kl. 21:00. Missa inte att läsa om hur du kan se Sverige – Spanien stream eller hur man sänder matchen på TV.

I denna korta guide kan vi tipsa om hur du kan streama Spanien – Sverige gratis på nätet. Det finns både sidor och TV-kanaler som hjälper dig att titta på EM 2021. Speciellt stort intresse kommer det bli nu när Sveriges landslag går in i turneringen. Supermycket nerver finns inför dess att avsparken sker.

Kolla in alla dina alternativ för att se Spanien – Sverige live stream online. Det finns lite olika råd beroende om du vill sända EM utomlands eller inom Sverige.

 

Streama fotboll från Europa

Se matcher från stora ligor & mästerskap

> Streama här

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Spanien – Sverige, EM 2021
Avspark: Den 14/6, kl. 21:00
Var: La Cartuja, Sevilla
Live stream: SVTPlay
TV-kanal: SVT1
Speltips: Matchen slutar oavgjort (4.40 hos Unibet)

 

För att läsa mer om matchen och hur vi tror att den slutar – så rekommenderar vi vår artikel med Spanien – Sverige tips & odds. Där kan du se vilka odds vi kommer att välja inför matchen. Du kan även hitta lite info om startelvor och viktiga saker att veta inför matchen. Läs mer om alla matcher i vår EM guide.

Se Sverige – Spanien stream

Alla matcher under EM 2021 har delats upp mellan CMore och SVTPlay när det kommer till live streaming. Den sida som kommer att visa Sverige – Spanien är SVTPlay. Det innebär att det kommer vara gratis att se matchen via dator, mobil eller TV. Tjänsten ingår i public service vars uppdrag består i att vara tillgänglig för alla.

Befinner du dig i Sverige så kommer det vara gratis att se matchen. Det kommer däremot inte vara möjligt att ta del av EM live streams hos SVT om du befinner dig utomlands. Mer info om det nedanför.

För att streama Sverige – Spanien så krävs heller inget konto. Du kan helt enkelt surfa in på deras hemsida för att sedan titta på Sverige – Spanien från EM 2021.

För att göra det så simpel som möjligt så har vi radat upp de steg du bör gå igenom för att se Spanien – Sverige den 14/6.

  1. Gå till SVTplay
  2. Hitta din live stream
  3. Se Spanien – Sverige online

Utomlands?

Om du befinner dig utomlands och därför inte kan se matchen hos SVT – så finns andra alternativ. I varje land så finns det en streamingtjänst som har rättigheter att visa EM 2021. Du behöver hitta till den sidan för att sedan (oftast) skapa ett konto. Du hittar mer information om detta beroende på vilket land du befinner dig i.

Sänd matchen på TV

En såpass stor match som Spanien – Sverige i EM sänds även på en TV-kanal som är lättillgänglig. Det är SVT1 som kommer att visa matchen och hålla i sändningen.

SVT1 är en TV-kanal som i stort sett alla med ett kanalpaket har tillgång till. Därför kan det mycket möjligt vara så att sändningarna från Spanien – Sverige kan slå tittarrekord hos SVT. Speciellt om man bara räknar alla sportevents.

Matchen kommer att starta 21:00, men SVT har självklart planerat för en studio med experter. Där kommer man i god tid inför matchen kunna dela med sig av intervjuer, experttips, förutsättningar och mycket mer. I studion finns bl.a. André Pops, Daniel Nannskog, Therese Strömberg och domaren Jonas Eriksson.

  • TV-kanal: SVT1
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentator: Ja

Andra nyheter

Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har signerat ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig till år 2024.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson är vidare i OS damtennis efter att ha slagit ut kompisen Mayar Sherif. I sextondelsfinalen väntar kazakiskan Elena Rybakina.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson