Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 maj, 2021

Streama Sverige – Finland: Se live stream & TV (29/5)

Streama Sverige – Finland: Se live stream & TV (29/5)

Inför det stundande fotbolls EM 2021 så spelar Sverige en träningsmatch mot vårt grannland i öst – Finland. Vill du kunna se Sverige – Finland stream från deras uppvärmning inför EM? Läs vår guide för hitta sidor som sänder matchen.

Både Sverige och Finland har tagit sig vidare till ett EM i sommar. Det hör inte till vanligheterna att Finland lyckas kvalificera sig – men i år har man gett sig själva chansen. Mycket taktiska drag kommer att ske mellan tränarna i respektive landslag.

Vi tror att det är många som kommer vilja streama Sverige – Finland i deras uppladdning. Därför har vi skapat denna lilla sida med hjälp för att se matchen via live stream eller på TV.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av fotbollsmatcher hos Bet365

Vad: Sverige – Finland, träningsmatch
Avspark: Den 29/5, kl. 18:00
Vart: Friends Arena
Live stream: Se matchen hos Cmore
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner matchen (1.60 hos Unibet)

Denna match har vi valt att lägga fram odds från Unibet Sverige. Där hittar vi nästan alltid bra odds när svenska landslaget spelar. Vi har även tipsat om deras EM 2021 odds. Där har man stort fokus på just det svenska landslaget.

Sverige – Finland stream

Du kommer att kunna se Sverige – Finland stream inne hos Cmore. Denna streamsida har rättigheterna för att visa träningsmatcher som spelas inför fotbolls EM 2021. Du kommer att kunna se flera andra träningsmatcher utöver Sveriges match mot Finalnd.

Det kommer dessvärre inte vara helt gratis för dig att se matchen hos Cmore. Det kommer vara en betalvägg som ligger i vägen när du ska starta din live streaming. Denna får du bort genom att skapa ett konto och köpa ett abonnemang. Du hittar mer info om priser och vad som ingår i varje paket inne hos Cmores hemsida.

Det kommer vara en väldigt bra sätt för att streama Sverige – Finland. Det kommer vara en sändning som har mycket hög kvalité. Det innebär att du kommer att se fotbollsmatchen i HD. Samtidigt som du kommer att få med dig svenska kommentatorer under matchen.

Här nedanför har vi gjort det enkelt och samlat alla de steg som du bör använda dig av för att se Sverige – Finland live stream från träningsmatch inför EM i fotboll.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Välj ett abonnemang från 109 kr i månaden
  • Streama Sverige – Finland

Hos Cmore kommer du även kunna se EM 2021 via live streams senare i sommar. Det kan vara bra att direkt få tillgång till den sida som kommer att visa övriga matcher som Sverige spelar!

Se på TV

Självklart så kommer denna match även att sändas på TV. Den kanal som kommer att visa Sverige – Finland på TV är ingen mindre än TV4. Det är indikation på att det är många i Sverige som är intresserade av att se matchen.

Sändningen hos TV4 kommer att starta en stund innan matchen. Där kommer experter att gå igenom vad vi har att vänta – samt kollar närmare på Sveriges trupp inför mästerskapet.

De flesta i Sverige har redan tillgång till TV4. Skulle du sakna TV-kanalen som sänder Sverige – Finland så kan du kontakta din operatör. Du kan även använda dig av live streaming som går att se på TV, dator eller mobil.

 

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023
Europatipset 3 december
europatipset
Europatipset den 3 december! Läs allt inför kupongen i vår analys med spelförslag!
03 december, 2023
ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
02 december, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1235 Artiklar