Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jul, 2022

Streama England – Sverige (26/7): Live stream & TV

sverige england stream tv

Semifinal i dam-EM! Vi visar hur ni hittar en Sverige – England live stream, att titta på direktsänt på internet. Se även hur ni kan kolla på semifinalen på TV.

Dam-EM är framme i semifinalerna, och Sverige är ett av lagen som tagit sig dit. De svenska fotbollsdamerna ställs emot England, i en mycket spännande match. Många lär vilja titta på den online, och här visar vi er hur ni gör för att live streama Sverige – England.

Följ våra instruktioner och se hur ni bär er åt för att se semifinalen live. Hitta en stream, eller titta på matchen på TV.

Streama matcher online

Se massor av möten direkt hos Bet365

Vad: England – Sverige
När: Den 26/7, kl. 21:00
Vart: Bramall Lane
Vad: Dam-EM 2022
TV: SVT1
Speltips: X2 (2,30 hos Unibet)

Vi rekommenderar er att kolla in odds och streams till dam-EM. Om ni önskar spela på mästerskapet kan ni även läsa vår Unibet-recension, för att läsa på om en av de största bettingsidorna på marknaden.

Streama Sverige – England online

Det är inte alls svårt att live streama Sverige – England, men det gäller att man vet hur man gör. När det gäller det här mästerskapet delar SVT och TV4 på rättigheterna, och sänder hälften var av dam-EM. Vad gäller denna semifinal är det SVT:s tur.

För att se matchen direktsänt på nätet är det bara att gå in på SVT Play, och navigera er till er Sverige – England live stream. När ni har fått fram sändningen börjar ni titta på er fotboll stream från valfri enhet. Se mötet via mobil, dator eller surfplatta – vad helst som passar er.

Kvalitén på sändningen hos SVT Play är hög, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga, vilket förhöjer tittarupplevelsen än mer. Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med att se er Sverige – England stream.

  • Gå till SVT Play
  • Hitta sändningarna från dam-EM
  • Se England – Sverige live!

Titta på Sverige – England på TV

Det går utmärkt att titta på Sverige – England på TV, om ni bara har kanalen som visar matchen direkt. Mötet kommer att TV-sändas i SVT1, vilket är en kanal som de allra flesta har i sitt utbud. Bläddra bara in kanalen, och se matchen direktsänt på TV.

Saknar ni SVT1 men vill ändå titta på semifinalen från dam-EM på TV, rekommenderar vi er att koppla över er stream från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: SVT1
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Sverige har stått för ett bra mästerskap så här långt, men trots att man är i semifinal känns det som att det ännu finns mer att ta ut av detta landslag. Segern mot Schweiz var knapp, och likaså vinsten mot Belgien senast. Två uddamålsvinster i matcher Sverige gick in i som klara favoriter. Laget har också skakats en aning av coronafall, även om ingen av de mest tongivande spelarna blivit sjuka.

England har sett mycket starka ut så här långt. Laget gick vidare från gruppspelet med målskillnaden 14-0, efter att bland annat ha krossat Norge med 8-0. I kvartsfinalen slog man sedan en av förhandsfavoriterna Spanien, med 2-1. Detta efter förlängning.

Sverige kan ha en viss fördel av att England tvingades till förlängning i kvartsfinalen. Dock spelade Sverige sin kvartsfinal i fredags, medan England spelade i onsdags. Två fler vilodagar för engelskorna, alltså. Om ni vill läsa mer inför matchen rekommenderar vi er att ni kollar in vårt Sverige – England speltips.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar