Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 jul, 2022

Streama Sverige – Belgien (22/7): Live stream & TV

Det svenska damlandslaget ska spela kvartsfinal i EM 2022! Vi visar hur ni gör för att live streama Sverige – Belgien, direkt på nätet. Se även hur ni kan titta på matchen på TV.

Dam-EM är framme i kvartsfinalerna, och på fredag kväll den 22 juli kliver de svenska fotbollsdamerna ut för att spela denna avgörande slutspelsmatch. För motståndet står Belgien, och många kommer att vilja se den här matchen live.

Vi visar er hur ni gör för att live streama Sverige – Belgien online. Se hur ni bär er åt för att titta på matchen direktsänt på nätet, eller se den på TV.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Sverige – Belgien
När: Den 21/7, kl. 21:00
Vart: Leigh Sports Village
Vad: Dam-EM 2022
TV: SVT1
Speltips: Över 2,5 mål (1,72 hos Bet365)

Vi välkomnar er att kolla in live streams och odds på dam-EM. Om ni vill spela på mästerskapet rekommenderar vi er att kolla in vår Bet365-recension, för att läsa på om den största bettingsidan på marknaden.

Streama Sverige – Belgien live

Det är inte på något sätt svårt att hitta en Sverige – Belgien live stream, att se direkt online. För att titta på matchen på internet behöver ni bara gå in på SVT Play, och där navigera er till alla EM live streams. När det är gjort kan ni börja se er fotboll stream.

Det går utmärkt att streama Sverige – Belgien från valfri enhet. Ni kan titta på matchen från surfplatta, mobil såväl som från dator. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning till TV-skärmen, för att se matchen där.

Sändningen på SVT Play håller alltid hög nivå, vad gäller alltifrån bild till ljud. Kommentatorerna är alltid kunniga, och det gäller även experterna i studion. Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Sverige – Belgien stream!

  • Gå till SVT Play
  • Hitta sändningarna från dam-EM
  • Se Sverige – Belgien live!

Titta på Sverige – Belgien på TV

SVT och TV4 delar på sändningsrättigheterna av dam-EM, och tar på ett ungefär varannan match. Den här gången är det SVT:s tur att sända Sverige, och de kommer således att visa Sverige – Belgien direkt på en av sina kanaler.

Vad gäller just den här matchen kan du se den direktsänt på TV på SVT1. Där visas Sverige – Belgien live. Har du den kanalen i ditt utbud är det bara att bläddra in matchen och börja titta på den på TV.

Saknar du SVT1 på din TV kan vi rekommendera dig att koppla din stream av matchen till TV:n från valfri enhet, med hjälp av Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg.

  • Kanal: SVT1
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Sverige har gjort ett godkänt EM-slutspel så här långt, där man ser ut att ha börjat komma igång efter en svag inledning. Man kryssade mot regerande mästarna Holland, och slog Schweiz, men spelet i dessa två matcher var långt ifrån övertygande och man hade en hel del tur på sin sida. I den tredje och avslutande gruppspelsmatchen däremot, klickade anfallsspelet perfekt och man slog Portugal med hela 5-0.

Här ställs Sverige emot Belgien, som tog sig vidare från gruppspelet med nöd och näppe. Det blev kryss mot Island, förlust mot Frankrike och uddamålsseger mot Italien. Andrarankade Sverige gäller som klara favoriter mot Belgien, som är rankat som världens 20:e bästa landslag av FIFA. Vill ni läsa mer inför matchen kan ni kolla in vårt Sverige – Belgien speltips.

Inför kvartsfinalen har Sverige haft två covid-fall i truppen, där spelarna som testat positivt är Hanna Glas och Emma Kullberg. Glas och Kullberg har isolerats från övriga truppen, och vi får hålla tummarna för att vi inte drabbas av fler fall inför eller efter matchen.

Relaterat

dif aik stream tv
allsvenskan
Se hur ni finner en direktsändning till Djurgården - AIK. Avspark klockan 15:00 på Tele2 Arena, söndag 28 maj!
28 maj, 2023
Fullträff 28 maj
fullträff
Ta del av våra tankar om helgens kupong av Fullträff! Vi ger er analys och spelförslag till alla 13 matcher!
27 maj, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles