Streama Island U21 - Sverige U21: TV & Live stream

  • Island ligger på tredje plats i kvalgruppen.
  • Sverige ligger fyra i kvalgruppen, med tre poäng färre än Island men även med en match mindre spelad.
  • När lagen möttes i Sverige, på Olympia, vann Sverige med 5-0.
Vad Island U21 – Sverige U21, kval till U21-EM
Var Laugardalsvöllur, Reykjavik
När Fredag 4 september, 18:30
Live stream Streama Island U21 – Sverige U21

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Island U21 – Sverige U21. Se hur ni bär er åt för att live streama matchen online, vi visar er hur ni kan titta på matchen på nätet.

Streama Island U21 – Sverige U21

Det är en hel del människor som väntas vilja hitta en Island – Sverige live stream, till denna kvalmatch till U21-EM 2021. Det går att se matchen både online på nätet och på TV, och här visar vi er hur ni hittar er sändning till matchen.

Följ våra instruktioner och hitta din livesändning till matchen. Vi visar hur ni gör för att titta på U21-kvalmatchen direkt.

Island U21 – Sverige U21 live stream

För att hitta en Island – Sverige live stream (U21) är det ett bra första steg att ta reda på vilken tjänst som äger rättigheterna att visa matchen. Vi kan tala om för dig att bolaget som äger rättigheterna att sända kvalet till U21-EM är TV4/C More, och de kommer att visa matchen på sina tjänster. En annan match som sänds på TV4 i dagarna är Nations League-matchen för vårt landslag, och här kan ni läsa om hur ni gör för att live streama Sverige – Frankrike online.

När det kommer till onlinesändningen kan du se matchen på streamingtjänsten C More. Skapar du ett konto och köper ett abonnemang där sändningen av matchen ingår, så kan du se Island – Sverige för U21-landslag direktsänt.

Sändningen visas med hög bild- och ljudkvalitet, och även kommentatorerna är riktigt bra. Det går att se matchen från valfri enhet, titta via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din Island – Sverige stream från valfri enhet till TV-skärmen, om du bara har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande verktyg.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa konto och abonnemang
  3. Titta på matchen online

Titta på Island U21 – Sverige U21 på TV

Det går också att se Island (U21) – Sverige (U21) på TV. Den kanal som sänder matchen är Sportkanalen. Inte alltför många har kanalen i sitt utbud, men kolla igenom kanallistan för säkerhets skull.

Saknar du Sportkanalen men vill ändå se matchen kan vi rekommendera dig att koppla över din Island U21 – Sverige U21 live stream från valfri enhet till TV:n med hjälp av till exempel en Chromecast. Vi hoppas du får en kul kväll när du sitter där och tittar på fotboll.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 18:30, fredag 4 september

Inför matchen

Sverige ligger ganska risigt till i kvalet till U21-EM 2021, men än är det inte över. Nu möter man Island, och några dagar senare väntar Italien. Vinner Sverige båda matcher ser det plötsligt lovande ut för att ta sig till slutspelet. Vinnaren går direkt till EM medan tre av tvåorna tar sig dit.

Island ligger trea i kvalgruppen, medan Sverige ligger fyra. Hoppas ni får en kul upplevelse när ni tittar på matchen!

Speltips

Djurgården – Elfsborg, 18/10: Speltips & stream
Djurgården - Elfsborg, 18/10: Speltips & stream
Spelbolag erbjuder nästan dubbla degen i odds på att Djurgården ska slå Elfsborg och gå upp i serieledning i Allsvenskan. Detta blir vårt speltips.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
Venezia – Fiorentina, 18/10: Speltips & stream
Venezia - Fiorentina, 18/10: Speltips & stream
Nykomlingen Venezia tar emot Fiorentina i den italienska Serie A. Vi går igenom odds, streaming och ger ett rakt speltips, till ett bra odds.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
Arsenal – Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Arsenal - Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Måndagsmatchen i Premier League bjuder på en hård kamp mellan Arsenal och Crystal Palace. Något målkalas lutar detta inte mot. Se vårt speltips här.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson