Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 sep, 2020

Streama Island U21 – Sverige U21: TV & Live stream

Streama Island Sverige

  • Island ligger på tredje plats i kvalgruppen.
  • Sverige ligger fyra i kvalgruppen, med tre poäng färre än Island men även med en match mindre spelad.
  • När lagen möttes i Sverige, på Olympia, vann Sverige med 5-0.
Vad Island U21 – Sverige U21, kval till U21-EM
Var Laugardalsvöllur, Reykjavik
När Fredag 4 september, 18:30
Live stream Streama Island U21 – Sverige U21

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Island U21 – Sverige U21. Se hur ni bär er åt för att live streama matchen online, vi visar er hur ni kan titta på matchen på nätet.

Streama Island U21 – Sverige U21

Det är en hel del människor som väntas vilja hitta en Island – Sverige live stream, till denna kvalmatch till U21-EM 2021. Det går att se matchen både online på nätet och på TV, och här visar vi er hur ni hittar er sändning till matchen.

Följ våra instruktioner och hitta din livesändning till matchen. Vi visar hur ni gör för att titta på U21-kvalmatchen direkt.

Island U21 – Sverige U21 live stream

För att hitta en Island – Sverige live stream (U21) är det ett bra första steg att ta reda på vilken tjänst som äger rättigheterna att visa matchen. Vi kan tala om för dig att bolaget som äger rättigheterna att sända kvalet till U21-EM är TV4/C More, och de kommer att visa matchen på sina tjänster. En annan match som sänds på TV4 i dagarna är Nations League-matchen för vårt landslag, och här kan ni läsa om hur ni gör för att live streama Sverige – Frankrike online.

När det kommer till onlinesändningen kan du se matchen på streamingtjänsten C More. Skapar du ett konto och köper ett abonnemang där sändningen av matchen ingår, så kan du se Island – Sverige för U21-landslag direktsänt.

Sändningen visas med hög bild- och ljudkvalitet, och även kommentatorerna är riktigt bra. Det går att se matchen från valfri enhet, titta via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla din Island – Sverige stream från valfri enhet till TV-skärmen, om du bara har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande verktyg.

  1. Gå till cmore.se
  2. Skapa konto och abonnemang
  3. Titta på matchen online

Titta på Island U21 – Sverige U21 på TV

Det går också att se Island (U21) – Sverige (U21) på TV. Den kanal som sänder matchen är Sportkanalen. Inte alltför många har kanalen i sitt utbud, men kolla igenom kanallistan för säkerhets skull.

Saknar du Sportkanalen men vill ändå se matchen kan vi rekommendera dig att koppla över din Island U21 – Sverige U21 live stream från valfri enhet till TV:n med hjälp av till exempel en Chromecast. Vi hoppas du får en kul kväll när du sitter där och tittar på fotboll.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 18:30, fredag 4 september

Inför matchen

Sverige ligger ganska risigt till i kvalet till U21-EM 2021, men än är det inte över. Nu möter man Island, och några dagar senare väntar Italien. Vinner Sverige båda matcher ser det plötsligt lovande ut för att ta sig till slutspelet. Vinnaren går direkt till EM medan tre av tvåorna tar sig dit.

Island ligger trea i kvalgruppen, medan Sverige ligger fyra. Hoppas ni får en kul upplevelse när ni tittar på matchen!

Speltips

portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar