Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 okt, 2023

Streama Belgien – Sverige: Se live stream & TV (16/10)

Sverige spelar en match i EM-kval mot Belgien. En viktig match för Sveriges landslag i fotboll som har en mycket svår uppgift. Vi visar här hur du kan se Sverige – Belgien live stream eller hur du sänder matchen på TV.

Sverige är illa ute i sitt EM-kval. Inget förutom en vinst är ett måste när Sverige åker ner till Belgien. Därför kan det vara extra viktigt att följa matchen via live streaming eller på TV.

Vad: Belgien – Sverige, EM-kval (fotboll)
Avspark: Den 16/10, kl. 20:45
Vart: Kung Baudoin stadion, Bryssel
Live stream: > Viaplay
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner (6.10 hos MrGreen)

Hos MrGreen så kan du spela på höga odds inför matchen. Extra fördelar är att du även kan ta del av en oddsbonus eller att du kan spela betting med Swish på deras hemsida.

Streama landskamper, Serie A och La Liga

Stort utbud av fotboll hos Unibet

Belgien – Sverige stream

Alla matcher från Sveriges EM-kval sänds hos Viaplay. De har alla rättigheter för att visa Belgien – Sverige stream på nätet.

Där kommer alla som har ett konto och abonnemang kunna streama Belgien – Sverige. Förutom denna match – så kommer du att kunna följa alla resterande matcher från Sveriges EM-kval.

Att komma i gång hos Viaplay är knappast svårt. Det första du behöver göra är att skapa ett konto. Det är helt gratis att registrera ett nytt konto. Det som krävs är dock att du utrustar ditt konto med ett abonnemang. Det är dessvärre inte gratis. Du hittar info och priser för alla olika paket och abonnemang väl inne hos Viaplays hemsida.

Du som uppgraderar ditt konto kommer knappast bli besviken. Här får du se Sverige – Belgien stream med allra högsta kvalité. Både angående ljud och bild. En extra fördel med att titta på Belgien – Sverige live stream med Viaplay är expertstudion. Där kommer de – utan reklamavbrott – att guida dig inför, under och efter matcherna som spelas.

För att komma igång med dina fotboll streams så snabbt som möjligt – så har vi en lista med alla steg som krävs. Det gör att du snabbt kan få möjlighet att se Belgien – Sverige live stream online. Om du skulle få några problem eller ytterligare frågor kan du alltid kontakta Viaplays support.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett gratis konto
  3. Välj ett abonnemang
  4. Gå till alla fotboll streams
  5. Börja streama Belgien – Sverige

Se matchen på TV

En del svenskar fördrar att titta på Sveriges landslag via en TV kanal – istället för live streams. Det finns självklart en kanal i som kommer sända Belgien – Sverige.

Kanalen som visar Belgien – Sverige är TV6. Där kommer de i god tid att starta sändningen för att hinna med försnack, förutsättningar och oddstips inför matchen.

Många hushåll i Sverige har redan kanalen som ingår i de flesta kanalpaket. Om du inte idag har tillgång till TV6 så rekommenderar vi dig att kontakta din operatör.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Förutsättningar inför matchen

Det finns en mikroskopisk chans under den 16 oktober att Sverige kan ta sig vidare till EM-slutspelet. Den chans kan vara över redan innan Sveriges match startar mot Belgien. Österrike spelar nämligen mot Azerbadjan några timmar innan matchen mellan Belgien – Sverige. En vinst för Österrike skulle innebära att Sveriges landslag är ute från kvalet.

Om detta skulle ske – så är det stor risk att Janne Andersson kommer att ge besked om att lämna rollen som Sveriges förbundskapten. Han har tidigare sagt att han kommer avgå om Sverige inte lyckas att ta sig till EM 2024.

Tips inför kommande matcher

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024
bologna juventus speltips stream
speltips
Intressant match där Thiago Motta ställs emot klubben som verkar vilja anställa honom. Läs speltips till matchen här!
20 maj, 2024
sverige frankrike speltips stream hockey vm
Ishockey
Sverige möter Frankrike i gruppspelet av ishockey-VM. Allt annat än svensk storseger vore en överraskning!
20 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Speltips & odds i Allsvenskan. Läs om matchen mellan BK Häcken mot Malmö FF som sparkar igång klockan 19:00 på måndag.
20 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar