Sebastian Larsson väntas starta
NYHETER

Troliga startelvor för Spanien och Sverige ikväll.

Spaniens startelva senast och mot Sverige

Spaniens startade med följande spelare mot Färöarna den 7:e juni:

Kepa Arrizabalaga

Jesús Navas – Sergio Ramos – Mario Hermoso – José Gayà

Sergi Roberto – Rodri – Santi Cazorla

Iago Aspas – Álvaro Morata – Isco

Under landslagssamlingen i mars bytte Spanien ut åtta spelare från sin första match, mot Norge, till sin andra match, mot Malta. När vi tittar på elvan laget använde mot Färöarna misstänker vi att vi får se ungefär lika stor rotation igen inför att vi får se Spanien - Sverige 10 juni.

Först och främst kan vi konstatera att eftersom David De Gea är förstamålvakt för Spanien, kommer han att få spela nu när det är dags för ett svårare motstånd än Färöarna.

Tittar vi på backlinjen är det enkelt att säga att chanserna för José Gaya och Mario Hermoso att få starta ikväll igen inte är särskilt stora. Dessutom lär Mario Hermoso få lämna plats åt mer ordinarie Iñigo Martínez, och detsamma gäller Jesús Navas som lär få kliva åt sidan för Dani Carvajal.

Mittfältet är svårare att förutspå, men den första spelaren den tillfällige förbundskaptenen Robert Moreno skriver in är definitivt Sergio Busquets. Sedan lär även Dani Parejo få starta, tillsammans med antingen Rodri eller Fabián. Vi spelar våra kort på Rodri.

I anfallet tror vi att både Morata och Isco får behålla sina platser, medan Iago Aspas petas av Marco Asensio.

Allt som allt ger det oss denna spanska startelva ikväll:

David De Gea

Dani Carvajal – Iñigo Martínez – Sergio Ramos – Jordi Alba

Sergio Busquets – Rodri – Dani Parejo

Marco Asensio – Álvaro Morata – Isco

Sverige startelva senast och mot Spanien

Sveriges startelva är enklare att förutspå. Mot Malta senast ställde Janne Andersson upp på följande vis:

Robin Olsen

Mikael Lustig – Pontus Jansson – Filip Helander – Ludwig Augustinsson

Viktor Claesson – Kristoffer Olsson – Albin Ekdal – Emil Forsberg

Robin Quaison – Marcus Berg

Janne Andersson har själv sagt att det kan bli en eller ett par ändringar i hans startelva, med tanke på att kvällens motstånd är betydligt farligare än Malta och att Sverige kan komma att behöva formera ett mer defensivt lag.

I slutändan tror vi att det bara blir en förändring i startelvan, och att Kristoffer Olsson tas åt sidan i förmån för Sebastian Larsson. Det ger oss i så fall följande svensk startelva ikväll:

Robin Olsen

Mikael Lustig – Pontus Jansson – Filip Helander – Ludwig Augustinsson

Viktor Claesson – Kristoffer Olsson – Albin Ekdal – Emil Forsberg

Robin Quaison – Marcus Berg

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se