Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 apr, 2014

Vi är inga underdogs

I kväll möts Manchester United och Bayern München i kvartsfinalen av denna säsongs upplaga av Champions League. Den första matchen spelas på Old Trafford, men trots detta ser de flesta Bayern München som storfavorit.

Manchester United har haft en tuff säsong och det var med nöd och näppe man tog sig vidare till kvällens kvartsfinal. I åttondelen vände man ett 0-2-underläge till en sammanlagd 3-2-seger efter att ha slagit Olympiakos hemma på Old Trafford. Nu väntar tuffare motstånd, men veteranen Ryan Giggs är övertygad om sitt lags kapacitet.

– Vi ser inte oss själva som några ”underdogs”, vi ser oss själva som Manchester United på hemmaplan. Bayern är ett fantastiskt lag, de är regerande mästare och Pep Guardiola har tagit över och adderat några spelare. De är ett väldigt starkt lag, favorit i mångas ögon, men vi är Manchester United och hemma på Old Trafford har vi haft så många fantastiska kvällar.

– Det kommer bli tufft, men det är det alltid i en kvartsfinal i Champions League. Vi ser fram emot det.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar