Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 mar, 2020

Titta på Valencia – Atalanta: Live stream & TV

Se hur du gör för att titta på Valencia – Atalanta, åttondelsfinal 2 av 2 i Champions League.

Streama Valencia – Atalanta

Det går att streama alla matcher från Champions League direkt på Viaplay, då det är Viasats nätsajten och då det är Viasat som äger rättigheterna att visa CL. Du kan alltså titta på en Valencia – Atalanta live stream på viaplay.se.

Skapa bara ditt konto på sidan, och välj sportabonnemanget. Det kostar 399 kronor per månad, men delar du konto med en vän behöver du bara betala halva kostnaden samtidigt som ni kan kolla matcher på olika håll. Det går att ha igång två strömmar samtidigt.

Matchen visas med HD-kvalitet och med bra ljud. Det är dessutom möjligt att se din Atalanta – Valencia stream från valfri plattform.

  • 1. Gå till Viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Valencia – Atalanta i Champions League! (10 mars)

Titta på Valencia – Atalanta på TV

Kanalen som sänder Valencia – Atalanta ikväll är TV6. Där visas matchen och där kan du se sändningen ända från 20:00, då försnacket börjar. Ola Wenström sitter i studion och babblar på, och med sig kommer han nog att ha någon av experterna Erik Niva eller Martin Åslund samt Lars Lagerbäck. I en timme ska de snacka upp tisdagskvällens matcher.

Klockan 21:00 är det avspark, och då får ni titta på matchen samtidigt som ni hör kommentator Anders Bjuhr, ensam för kvällen, kommentera händelserna i matchen.

Om du råkar saknar kanalen som visar Atalanta – Valencia men trots det vill se matchen på TV, då går det bra at koppla din live stream från valfri plattform till TV:n med hjälp av Chromecast eller annat verktyg.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Atalanta har charmat hela fotbollseuropa med sin fantastiskt vackra och samtidigt effektiva offensiv denna säsong. Laget har gjort klart flest mål i Serie A, 70 på 25 matcher. Som en jämförelse har Juventus gjort 50 mål och Milan 28 (!).

De som leder offensiven är främst Alejandro ”Papu” Gómez, Duvan Zapata och Josip Illicic. Sedan har man även klasspelare på bänken i form av Luis Muriel och Ruslan Malinovskyi.

Valencia har en helt okej offensiv de också, där vi förväntas att få se en eller två av Kévin Gameiro, Rodrigo och Goncalo Guedes på topp. Dessvärre saknar man duktige anfallaren Maxi Gómez. Även Cristiano Piccini, Manu Vallejo och Ezequiel Garay missar matchen.

I det första mötet lagen emellan vann Atalanta med hela 4-1.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar