Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 nov, 2018

Tippa fyra matcher i Champions League 7/11 – Vinn 500 000 kr

Idag så finns det en stor tävling inför de matcher som spelas i Champions League den 7 november. Här kan du testa dina kunskaper inom betting för att sedan vinna 500 000 kr!

Detta erbjudande låter dig vinna extra mycket pengar på Champions League under kvällen. Se därför till att du anmäler dig till kampanjen så fort som möjligt för att delta.

Här nedanför kommer vi att förklara hur detta Champions League erbjudande eller kampanj kommer att gå till mer i detalj.

Unibet 4 predictor

För att delta i denna kampanj eller tävling så behöver du först anmäla dig till den. Detta gör du självklart inne hos Unibet.

Du kommer snabbt till sidan där du anmäler dig genom att ta dig till Unibet. Därefter till alla deras erbjudanden som du hittar i huvudmenyn. Väl där hittar du kampanjen Unibet 4 predictor.

När du sedan klickar in dig till tävlingen så hittar du anmälningsformuläret.

Efter att du sedan anmält dig till denna Champions League kampanj under den 7/11. Då kan du börja fila på vilka spel du ska lägga i kvällens omgång i CL.

Där ställs du inför 4 matcher i Champions League. Där spelar du på de resultat som du tror matcherna kommer att sluta med.

Den som lyckas pricka in rätt resultat för alla fyra matcher kommer att tilldelas 500 000 kr. Skulle det finnas mer än en spelare som har alla rätt så kommer de som lyckats med denna bedrift. Då kommer de att istället få dela på 500 000 kr. Vilket även det är väldigt mycket pengar.

Har du inte redan ett konto hos Unibet så kan du ta del av deras bonus på odds som de har för nya medlemmar.

Här nedanför går vi igenom de steg som du behöver ta.

 • Se till att du är medlem hos Unibet
 • Anmäl dig till tävlingen
 • Tippa resultat i fyra matcher i Champions League
 • Få chansen att vinna 500 000 kr

Kvällens matcher

Den 7 november kommer att bjuda på flera sjysta matcher i Champions League. Självklart kommer du kunna streama matcherna live.

Den match som vi tror flest kommer vilja följa är Juventus – Man United stream. Detta är helt klart den match som har mest stjärnglans på planen.

Samtliga matcher som spelas under kvällen är:

18:55

 • Valencia – Young Boys
 • CSKA Moskva – Roma

21:00

 • Bayern Munchen – AEK Aten
 • Benfica – Ajax
 • Manchester City – Shaktar Donetskli>
 • Victoria Plzen – Real Madrid
 • Juventus – Manchester United

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar