Tottenham - Manchester City live stream online.
NYHETER

Champions League: Se hur ni gör för att finna er Tottenham - Manchester City live stream.

Streama Tottenham – Manchester City live

Det går givetvis att resa till London och se matchen på plats på Tottenham Hotspur Stadium, men inte alla kan titta live från arenan. Är du i Sverige är platsen att se Tottenham – Manchester City på istället Viaplay, där den sänds direkt under kvällen.

Du kan alltid titta på fotboll från Champions League på Viaplay, där alla matcher från mästerskapet visas. Skapa ett Viaplay-konto, välj sportabonnemanget och gå in och leta rätt på din Tottenham – Manchester City live stream!

En mycket positiv sak när du väljer att se fotboll på Viaplay är att du kan titta på din match från valfri plattform – det går att streama Tottenham – Manchester City via dator, mobil, surfplatta eller på din TV.

  • 1. Gå in på ViaPlay
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Tottenham - Manchester City live stream (avspark 21:00, 9/4)

Titta på Tottenham – Manchester City på TV

Det går också att titta på Tottenham – Manchester City på TV, om du är mer för att på klassiskt vis slå dig ned i soffan med en chipsskål och en kall öl. Matchen TV-sänds, och för att titta via TV-sändningen behöver du ha TV6 i ditt utbud.

Det går också att titta på matchen på TV på annat vis, nämligen genom att koppla din Tottenham – Manchester City live stream från valfri enhet till din TV. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Manchester City må ligga i en riktigt nervig och viktig titelkamp med Liverpool om att vinna Premier League, men det stora målet för Pep Guardiolas lag den här säsongen är Champions League.

Sedan Citys storsatsning påbörjades för drygt tio år sedan har man vunnit Premier League tre gånger, FA-cupen en gång, Ligacupen fyra gånger och även Community Shield vid två tillfällen. I Champions League har man dock aldrig nått längre än till semifinal.

Tottenham har å sin sida heller aldrig vunnit Champions League, och har nu sitt bästa lag på hur länge som helst.

”Spurs” är dock oerhört formsvaga just nu, och från att nästan ha sett ut att ha säkrat tredjeplatsen i Premier League går man nu en kamp mot att behålla sin position inom topp fyra. I PL har laget bara vunnit en av sina senaste sex matcher.

Vi kommer även att publicera ett speltips till matchen, när det närmar sig. Så länge kan du läsa om hur du kan spela på oddsbonusar här.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se