Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 apr, 2021

Streama Real Madrid – Chelsea: Se live stream & TV (27/4)

Streama Real Madrid – Chelsea: Se live stream & TV (27/4)

Vi är framme vid de spännande semifinalerna i Champions League. I en av matcherna så kommer vi att kunna se Real Madrid ställas mot Chelsea FC. Här tipsar vi om hur du kan sända Real Madrid – Chelsea stream under den 27 april, 2021.

Inför matchen så finns det väldigt mycket nerver. Nu är man endast fyra klubbar kvar i världens bästa turnering för klubblag. Målsättningarna för både Chelsea och Real Madrd är självklart att stå som vinnaren av Champions League.

För att följa dessa två lagens väg genom Champions League så kan du välja att streama Real Madrid – Chelsea online. Det går även att se matchen på TV. Se till att du läser om vår tips och råd för att se Real Madrid – Chelsea live.


Streama fotboll från Europas bästa ligor

Se sport hos Bet365!

Vad: Real Madrid – Chelsea, Semifinal i Champions League
Avspark: Den 27/4, kl. 21:00
Vart: Estadio Alfredo Di Stefano
Live stream: > Se matcher i Champions League på nätet
TV: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Real Madrid vinner matchen (2.40 hos Betsson)

Du kan läsa ett mer långtgående speltips inför Real Madrid – Chelsea här. Du kan även läsa mer om den bettingsida vi tipsar dig att spela på. Du kan läsa mer om Betsson bonus, konto & odds i vår recension. Där hittar du all nödvändig info.

Real Madrid – Chelsea stream

Det allra bästa knepet för att kunna se Real Madrid – Chelsea live stream är att bli medlem hos den svenska sida som har rättigheter att visa Champions League.

Den sida som har rätt att sända Real Madrid – Chelsea online är ingen mindre än Viaplay. Där har man flera år i rad haft rättigheter för Champions League. Där kommer man dessutom att visa alla resterande matcher som finns kvar av turneringen. Det innebär med andra ord att det är hos Viaplay du kan se Real Madrid – Chelsea stream.

För att börja streama fotboll hos Viaplay så krävs det först att du har ett konto. Det är helt gratis att skapa ditt konto. Det är dessvärre inte gratis att se matcherna som sänds. Det krävs nämligen att du uppgraderar ditt konto med ett abonnemang. Då betalar du en summa varje månad – för att få fri tillgång till alla matcher från Champions League.

För att snabbat kunna komma igång så har vi lagt fram de punkter du behöver ta dig igenom innan du kan sända Real Madrid – Chelsea via live streaming på nätet.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp abonnemang från 449 kr i månaden
  • Streama Real Madrid – Chelsea online

Notera gärna att du inte bara kommer att få tillgång till Champions League streaming. Det kommer även ingå mycket annan sport. Bara för att nämna några exempel så kan du se fotboll från Premier League. Det går även att se hockey online. De kommer nämligen att visa hockey VM streams eller varför inte matcher från NHL.

Ett konto och abonnemang hos Viaplay ger dig helt enkelt mycket mer än bara matchen som spelas mellan Real Madrid – Chelsea i Champions League. Du kan även välja att se matcherna i din mobil, dator eller TV.

Se matchen på TV

En semifinal i Champions League är såpass stor match så att den måste nästan sändas på TV. Det kommer man att göra. Matchen mellan Real Madrid – Chelsea sänds på TV via Viasat Premium. Det är en kanal som inte ingår bland de vanligaste utbud av kanaler som finns. Det krävs ofta att du har ett speciellt avtal med din operatör.

Att se Real Madrid – Chelsea på TV är något vi dock kan rekommendera. Där kommer du att få i stort sett samma sändning som man får via live streaming. Det kommer finnas med svenska kommenatatorer och du kommer att kunna se matchen i HD. Det är oftast de främst kraven folk i Sverige har på sina sändningar.

  • TV-kanal: Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentator: Ja

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar